CS pe 18.03. klo 13:30

Vitality - FURIA

MAXBET FURIA:n ottelutasoitukselle!

ESL Pro Leaguen perjantain ensimmäiseen otteluun päästään takomaan maxbettiä. Ottelussa brassijoukkue FURIA kohtaa ranskalais-tanskalaisjoukkue Vitalityn. Ottelu alkaa klo: 13:30 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. FURIA on altavastaaja kertoimien valossa, vaikka Vitality on pelannut äärimmäisen heikosti, ja joukkueen tekemisessä on selvästi työstettävää.

Vitalityn rosterin asetelmat ovat mielenkiintoiset. Kolmen ranskalaispelaajan vierelle asetettiin kaksi Astraliksen parasta pelaajaa sekä tanskalaisjoukkueen valmentaja. Kolmen tanskalaisen ja kolmen ranskalaisen voimat yhdistettiin. Erikoisen siirrosta teki se fakta, että ranskalaispelaaja Dan “apEX” Madesclaire jäi joukkueen pelin sisäiseksi johtajaksi, ja joutuu nyt työskentelemään uuden sekä täysin eri pelifilosofiat jakavan valmentajan Danny “zonic” Sørensenin kanssa.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Valmentajan ja IGL:n välinen kemia on äärimmäisen tärkeä huipputasolla pelaavassa joukkueessa. Tärkeää on myös täysin smooth kommunikaatio, jonka tietysti omaa äidinkieltään puhuvat saavuttavat selvästi nopeammin. Vitalityssä on ranskalaisia pelaajia, jotka eivät puhu yhtä hyvää englantia kuin esimerkiksi joukkueen tanskalaispelaajat.

Vitality tulee tarvitsemaan aikaa. Päivän ottelussa FURIA:a vastaan joukkue ei todellakaan ole kertoimien suuruinen ennakkosuosikki. Vitality joutuu ottelussa pelaamaan Miragea, mikä ei ole joukkueelta sujunut alkuunkaan. Tämä ei yllätä, sillä joukkueen tanskalaiskaksikko ei ole koskaan urallaan Astraliksessa pelannut kyseistä karttaa eikä kaksikolla ole hajuakaan kyseisen kartan metasta ammattitasolla. FURIA on loistava Miragessa, ja lähtee kyseiseen karttaan todella suurena ennakkosuosikkina. Vaikka Miragea ei jostain kumman syystä ottelussa nähtäisi, on brassijoukkueella siinä tapauksessa muitakin vahvoja karttoja.

10 euroa pelirahaa