CS ke 01.06. klo 22:30

Vitality - G2

Aleksib:n G2 yhden voiton päässä pudotuspeleistä

IEM Dallasin lohkovaiheen viimeisen pelipäivän ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu asettuu alkavaksi klo: 22:30. Kyseisessä ottelussa suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama G2 saa vastaansa ranskalais-tanskalaisjoukkue Vitalityn. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Ottelun voittaja etenee puolivälieriin, kun häviäjä puolestaan lähtee pakkaamaan laukkujaan.

G2:n peli on silmämääräisesti parantunut Majoreilta hurjasti. Joukkueen CT-puolet ovat heränneet eloon, ja mikäli avauspickiä ei tule, on joukkue vihdoin alkanut ottamaan harkittuja ja kontrolloituja aggressioita mid-roundilla. G2:n CT-puolien 4v5 -voittoprosentti oli Majoreilla lähes huonoin, ja peräti 20% heikompi kuin huippujoukkueilla. Nyt siihen on kuitenkin saatu parannus, joka näkyy G2:n pelissä heti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

T-puolilla G2:sta ei kovin paljoa olla turnauksessa vielä koeteltu. Joukkue on kuitenkin pitänyt yllään sen tietyn pelityylin, mikä jo ennen Majoreitakin G2:n pelissä vakuutti. G2 on loistava joukkue T-puolella, ja mikäli CT-puolet pysyvät nyt aisoissa, on joukkueella loistavat mahdollisuudet Vitalityä vastaan.

Karttavalikoima puoltaa vahvasti G2:n puoleen. Joukkue poistaa vakipoistonsa Overpassin, kun Vitality puolestaan poistaa Ancientin. G2 saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon tai Nuken, joissa molemmissa joukkueen formi on ollut mahtava. Vitality valinnee Miragen, jota G2 on vältellyt viime aikoina. Fakta on kuitenkin se, että kun joukkueessa on NiKo, hunter sekä m0NESY, ei joukkueen Mirage voi olla kovinkaan heikko. Kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä Dust 2.

10 euroa pelirahaa