CS la 05.11. klo 18:30

Vitality - NAVI

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurja ottelu luvassa! Navi vs Vitality – s1mple vs ZywOo!

Intel Extreme Masters Rio Major -turnauksen Challenger Stage on taputeltu. Nyt on aika siirtyä Majoreiden päävaiheen pariin, joka kulkee Legends Stage -nimellä. Kyseisessä vaiheessa kahdeksan Challenger Stagen parasta joukkuetta liittyy jo valmiiksi kyseisessä vaiheessa odottavien kahdeksan huippujoukkueen pariin kilpailemaan paikasta pudotuspeleissä.

Päivän neljännessä ottelussa päästään seuraamaan todella mielenkiintoista kamppailua, kun maailmanrankingin nelossijalta löytyvä NAVI saa vastaansa kakkosijaa hallussaan pitävän Vitalityn. Ottelu alkaa klo. 18:30, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Huhujen mukaan NAVI:lla on ollut hyvä grindi päällä ennen Majoreita.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Vitalityn kovavireinen formi tippui ennen kuin se ehti kunnolla alkaa. Joukkueen Pro League voitto ei tässä vaiheessa tarkoita enään mitään, kun joukkue on rämpinyt lähes väkisin Challenger Stagen läpi varmistaen paikkansa vasta viimeisessä ottelussa. Vitalityn vire oli surkea, Lotan “Spinx” Giladi oli surkea, eikä joukkueen tanskalaiskaksikkokaan esiintynyt edukseen. Mathieu “ZywOo” Herbaut kantaa joukkuettaan reppuselässä.

Ainoa ongelma tässä on se, että tällä kertaa vastapuolelta löytyy maailman paras pelaaja Oleksandr “s1mple” Kostyliev. NAVI on muutenkin yleisellä tasolla selvästi Vitalityä edellä eikä ranskalais-tanskalais -joukkueelle voi antaa ottelussa oikeen mitään mahdollisuuksia viimeaikaisten esitysten perusteella. NAVI saa otteluun loistokartan – Dust 2:n tai Nuken – missä Vitality saa olla äärimmäisen hyvin valmistautunut, mikäli voitto avausottelusta kiinnostaa.

Intel® Extreme Masters

@IEM
You're telling us we get to do that all over again? 😍

Check out the schedule for round 1 of the #IEM Rio Legends Stage below, starting November 5th! 🇧🇷👇