CS ti 01.11. klo 16:00

Vitality - Outsiders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yleisö aivan villinä! Kierrosoveria IEM Rion tiistain avausotteluun!

Avauspäivän jälkeen 1-1 -tuloksessa IEM Rio Major-turnauksessa olevat Vitality ja Outsiders kohtaavat tiistaina klo: 16:00 alkavassa paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa. Vitality on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki. Joukkueen kertoimia nostaa varmastikin joukkueen kokema shokkitappio GamerLegionia vastaan. Imperial kaatui kuitenkin vakuuttavan CT-puolen ansiosta lukemin 16-9.

Vitalityn ongelma viime aikoina on ollut heikot T-puolet. Samasta ongelmasta kärsii myös massiivisesti Imperial, jonka vuoksi joukkueiden välisestä ottelusta ei saada paljoa irti. Toki se on todettava, että Vitality ei ole tällä hetkellä maailman kovatasoisin joukkue, vaikka rankingin niin viime viikkoina näyttikin. Joukkueella on edelleen paljon ongelmia, ja Vitality on edelleen pitkälti Mathieu “ZywOo” Herbautin kannettavana.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Outsiders on loistava joukkue, joka ei anna tippaakaan periksi. Outsidersin karttavalikoima sopii loistavasti Vitalityä vastaan, sillä Outsiders poistaa omat heikot karttansa Overpassin ja Nuken, kun Vitality puolestaan poistaa Ancientin sekä Vertigon. Tällöin kartaksi valikoituu joko Dust 2, Mirage tai Inferno, mitkä kaikki sopivat molemmille joukkueille loistavasti.

Pelivalinnaksi valikoituu yli 26,5 kierrosta, sillä Outsidersin ottelut menevät kovin usein aivan viimeisille kierroksille joukkueen pelitavasta johtuen. Aseiden säästelyä tullaan näkemään paljon, ja on todennäköistä, että tämäkin ottelu on kovin CT-voittoinen.

Intel® Extreme Masters

@IEM
With two rounds of the #IEM Rio Challenger Stage complete check out the swiss bracket below to track the tournament progress 👇

Teams will be advancing and going home tomorrow. 👀