CS su 20.03. klo 20:30

Vitality - Outsiders

Vitality kiinni Outsidersia vastaan!

Ranskalais-tanskalaisjoukkue Vitality saa ESL Pro Leaguen viimeisessä ottelussaan vastaansa Outsidersin. Joukkue tunnetaan myös nimellä Virtus.pro, sillä Outsiders on vain väliaikainen nimi viisikolle, joka ei saa mainostaa organisaatiotaan millään muotoa Pro Leaguen aikana Venäjän ja Ukrainan välisen sodan vuoksi.

Veto laitetaan kiinni jo ennen molempien joukkueiden toiseksi viimeisiä otteluita Pro Leaguessa. Outsiders kohtaa ottelussa Sproutin, kun Vitality puolestaan FaZe:n. Vedot lukitaan jo ennen näitä otteluita, sillä asetelmat ja voimasuhteet ovat hyvin selvät eikä riskiä kertoimien laskulle haluta ottaa esimerkiksi tapauksessa, jossa Outsiders kärsisi tappion Sproutille, ja Vitality onnistuisi voittamaan FaZen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vitality on nimittäin selvä ennakkosuosikki otteluun, ja kirjoitushetkellä joukkueelle tarjottu 1,80:n kerroin selvä ylikerroin. Vitality on näyttänyt omissa otteluissaan selvästi terävämmältä, kuin Outsiders, jonka ainut voitto lohkossa tuli heikosti suoriutuvaa FaZea vastaan. Outsiders on tähän mennessä hävinnyt FURIA:lle sekä ENCE:lle melko selvin lukemin.

Vitalityn pelissä on paljon ongelmia, ja joukkueesta näkee ettei kommunikaatio pelaa aivan toivotulla tavalla. Kuitenkin on todettava, että ottelun potentiaalisissa kartoissa Vitality on ollut selkeästi vahvempi, ja täten omaa loistavat asemat illan otteluun. Vitalityn pudotuspelihaaveet riippuvat vahvasti joukkueen lauantain iltaottelussa.

10 euroa pelirahaa