CS pe 30.09. klo 16:30

Vitality - Outsiders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Morjes! Vitalityn tasoitukselle iso paukku isoon kertoimeen!

ESL Pro Leaguen viimeiset puolivälierät pelataan perjantaina. Ensimmäinen välieräpari on jo selvitetty, ja lauantaille kaivataan vielä kahta joukkuetta taistelemaan toisesta finaalipaikasta. Vastakkain perjantain ensimmäisessä puolivälierässä asettuukin Vitality sekä Outsiders. Vitality selvitti tiensä suoraan puolivälieriin eikä joukkueen tarvinnut pelata Outsidersin tapaan pudotuspelien ensimmäistä kierrosta.

Asetelmat Vitalityn ja Outsidersin otteluun ovat mielenkiintoiset. Joukkueet kohtaavat klo: 17:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, jossa kertoimien valossa Vitality on yllättävän pieni ennakkosuosikki. Vitalityn formi on ollut selvästi parempi, ja näin osoittaa myös joukkueen karttavalikoima, joka on huomattavasti tasokkaampi. Outsiders on nykyrosterillaan todella kilpailullinen, mutta Vitalityn formi näyttäisi olevan niin kovassa iskussa ettei joukkuetta varmaankaan haasta turnauksessa kuin Cloud9 tai NAVI.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Vitality poistaa vakipoistonsa Ancientin, kun Outsiders puolestaan poistaa Nuken. Vitality saa omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin. Outsiders on kuitenkin oman karttavalintansa kanssa tiukassa paikassa. Joukkueen paras kartta Inferno on myös Vitalityn paras kartta. Nykyformilla Vitalityn pitäisi viedä Inferno selvästi, ja on vaikea kuvitella Outsidersin valitsevan jotain toista karttaa. Ottelutasoitus on siis erittäin hyvissä käsissä.