CS ke 16.03. klo 13:30

Vitality - Sprout

Vitality tavoittelee puhdasta 2-0 -voittoa – Sprout ei kykeneväinen haastamaan joukkuetta

ESL Pro Leaguen B-lohko starttaa keskiviikkona lohkon ensimmäisten otteluiden muodossa. Lohkon avausottelussa saa kunnian pelata Vitality sekä Sprout. Sprout on selvästi lohkon heikoin joukkue, jolla tulee olemaan todellisia vaikeuksia saada lohkon joukkueista edes yhtä voittoa. Vitality puolestaan on yksi lohkon kovimmista joukkueista, ja on rehellisesti hyvin hankala nähdä, että Vitality häviäisi edes yhtä karttaa Sproutille.

Vitality aloitti uuden linarinsa kanssa kelvollisesti. Toki alkuvaikeuksia on nähty jo pelkästään kielimuurin sekä kahden täysin erilaisen pelityylin muovaamisessa yhteen. Positiivista on kuitenkin ollut se, kuinka kovalla tasolla niin Peter “dupreeh” Rasmussen kuin Emil “Magisk” Reif ovat pystyneet pelaamaan.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vitality tulee ottelussa poistamaan hyvin todennäköisesti Ancientin, mitä joukkue ei ole pelannut vielä kertaakaan. Se on myös tilastollisesti yksi Sproutin parhaita karttoja. Sprout puolestaan poistaa seitsemän kartan joukkueena varmastikin Infernon, mitä Vitality tykkäsi pelata paljon IEM Katowicessa.

Vitality saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, kun Sprout puolestaan valitsee varmastikin Dust 2:n. Sproutin voittoprosentit ovat kovia Dust 2:ssa, sillä kyseessä on joukkueen paras kartta. Pitää kuitenkin muistaa, että Sprout pelaa jatkuvasti selvästi heikompia joukkueita vastaan eikä joukkueen taso ole millään levelillä lähellä Vitalityn kaltaisen huippujoukkueen tasoa. Sproutin uudet vahvistukset ovat pudonneet yksilötasolla sekä tilastoissa eikä joukkue näytä kykeneväiseltä haastamaan eikä viemään yhtään karttaa Vitalityn kaltaiselta joukkueelta.

Tällä kertaa myös Vitalityn valmentaja Danny “zonic” Sørensen pääsi joukkueensa mukaan.

10 euroa pelirahaa