CS la 11.12. klo 17:00

Vitality - Virtus.pro

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Virtus.pro:lla tie auki IEM Winterin finaaleihin

IEM Winter -turnaus palaa jälleen ruutuihin viikon tauon jälkeen. Vuorossa on turnauksen välierät, joihin on selvinnyt neljä turnauksen parasta joukkuetta. Lauantain ensimmäisessä välieräottelussa Vitality kohtaa Virtus.pron. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja ottelun kertoimissa on aivan järjettömästi valueta. Rikkonainen Vitality on nimittäin laitettu ottelun ennakkosuosikiksi, vaikka Uhmapelaajien CS-kirjeenvaihtaja on täysin eri mieltä ottelun ennakkoasetelmista.

Virtus.pro on on ensinnäkin joukkue, jolla on tulevaisuus. Vitality on joukkue, joka hajoaa aivan palasiksi vuoden vaihduttua, sillä kokoonpanoon hyppää peräti kaksi entistä Astralis-pelaajaa, ja uusi valmentaja. Vitality pelaa turnauksessa “Last Dance” -meiningillä, joka on tosin toiminut joukkueen aikaisemmissa otteluissa, sillä Vitality on näyttänyt yllättävän vahvalta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kukaan ei voi kuitenkaan kieltää sitä, etteikö ranskalaisjoukkue olisi näyttänyt jo selvästi heikommalta tässä turnauksessa verrattuna esimerkiksi edelliseen BLAST Fall Finals -turnaukseen, missä Vitality selvitti tiensä Royal Areenan finaaliotteluun. Vastassa oli tosin tuolloin selvästi heikompia joukkueita, kuin tällä kertaa, kun Vitality on jo kirjannut tappion varapelaajan avulla pelaavalle G2:lle.

Virtus.pro selvitti tiensä välieriin puhtaalla pelillä voittaen ENCE:n, Gambitin ja GODSENT:n. VP ei ole hävinnyt turnauksessa vielä karttaakaan, ja joukkue näyttää erittäin vahvalta Dzhami “Jame” Alin johtaen joukkueen tilastoja suvereenisti. Myös VP:n uusin tulokas Evgeniy “FL1T” Lebedev on esiintynyt edukseen, ja on joukkueen toiseksi parhain pelaaja. Mikäli nämä pelaajat suorittavat, on VP erittäin vahvoilla, sillä Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis ja kumppanit ovat varmasti tutulla tasollaan.

Intel® Extreme Masters

@IEM
On top of helping @virtuspro to a flawless run so far at #IEM Winter, @fl1tjocs is proving himself to be one of the strongest players in the tournament 💪