Konferenssiliiga to 10.03. klo 19:45

Vitesse - AS Roma

Siirtyvätkö huippuotteet eurokentille? José Mourinhon ryhmä lopetti vuotamisen Serie A:ssa!

AS Roma kohtaa Konferenssiliigassa torstaina Vitessen. Isäntä pudotti avauskierroksella Rapid Wienin jatkosta ja italialaisjoukkue puolestaan eteni suoraan toiselle pudotuspelikierrokselle. Roomalaisilla on allaan pari tärkeää voittoa Serie A:ssa ja hyvää lupaa myös se, että jatkuva vuotaminen vaikuttaisi toistaiseksi päättyneen – mitään läpihuutojuttua ei kuitenkaan ole torstaina tiedossa.

José Mourinho on viime aikoina saanut paremmin irti joukkueestaan, kun alla on 0–1-vierasvoitto Speziaa vastaan sekä kova maalein 1–0 Atalantan kustannuksella irronnut kotivoitto. Roma oli alkuvuodesta pitkään yksi Italian pääsarjassa eniten maaleja omiin päästäneistä joukkueista, kun ainoastaan sarjanousija Empoli oli imuroinut pari kierrosta sitten vieraita enemmän osumia. Nyt suunta on kuitenkin ollut selvästi nousujohteinen ja kaksi perättäistä nollapeliä lupailevat hyvää myös eurokentille. Pelaajatilanne on erinomainen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Toki panokset on tiedostettava. Vierailla on kansallisen sarjan kautta edelleen mahdollisuus jopa Mestarien liiga -paikkaan, joten kovimmat paukut ovat varmasti Serie A -taisteluissa. Toki menestyminen Konferenssiliigassa tuskin haittaisi, eikä vastustaja ainakaan vielä ole turhan kova. Vitesse on kuudentena Eredivisiessä ja se on jäänyt tälläkin kaudella selvästi kärkijoukkueiden Ajaxin, PSV:n, Feyenoordin sekä AZ Alkmaarin varjoon. Esimerkiksi toisena mainittua vastaan joukkue konttasi helmikuun 12. päivä 0–5-kotitappion.

Tässä kamppailussa tuskin päästään maaleilla mässäilemään. Rooman tiivistynyt pakka ei lupaa Hollannin kärkijoukkueita heikommalle isännälle hyvää – ero laadussa on isompi kuin esimerkiksi kertoimista voisi päätellä. Kaikkien betsien pohjana kannattaa miettiä, että Serie A on selvästi kovatasoisempi sarja kuin Eredivisie. Pelivalinnaksi otetaan vieraiden vähämaalinen voitto (1X2 – AS Roma & alle 2,5 maalia).

10 euroa pelirahaa