Konferenssiliiga to 21.10. klo 19:45

Vitesse - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Spurs kierrättää Konferenssiliigassa!

Tottenham pelaa tänään Konferenssiliigassa vieraissa Vitesseä vastaan. Jatkopaikan suhteen kamppailu on suhteellisen tärkeä, sillä myös Rennes tunkee itseään kovasti kahden joukkoon, ja ranskalaisilla on tänään vastassa lohkon heikoin joukkue Mura.

Konferenssiliiga on ollut Nuno Espirito Santolle tällä kaudella kierrätysturnaus – peliaikaa saavat myös ne pelaajat, jotka eivät Valioliigassa pääse normaalitilanteessa kuin korkeintaan jämäminuuteille. Torstaina kierrätys tulee olemaan hyvin voimallista, sillä iso joukko Spursin pelaajia ei matkusta ollenkaan vierasotteluun, vaan keskittyvät viikonlopun West Ham -peliin. Lisäksi Ryan Sessegnon ja Matt Doherty ovat loukkaantuneita.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vitesseltä puuttuu ottelusta ainakin maalivahti Daan Reiziger. Isännät eivät tule harjoittamaan samanlaista kierrätystä kuin vieraat, mutta toki joukkueiden perustasossa on eroa Valioliigassa pelaavien vieraiden hyväksi. Kotimaan liigassa Vitesse on pelannut viime viikot hyvin, mutta Konferenssiliigan edellisellä kierroksella tuli kuonoon Rennesiltä.

Raskaasti kierrättävä Tottenham suorastaan kerjää vastapeliä osakseen. Panokset pidetään pienehköinä, mutta Vitessen kyydissä ollaan – jo tasapelillä otetaan haulit himaan.