KHL to 18.11. klo 18:30

Vitjaz Podolsk - Salavat Julajev Ufa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuvatko Vitjazin vaikeudet kun Ufa saapuu vierailulle?

Todella heikosti tällä kaudella esiintynyt Vitjaz Podolsk isännöi puolestaan vahvaa kautta pelaavaa Salavat Julajev Ufaa suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoisessa kohtaamisessa. Joukkeiden välisessä kohtaamisessa nähdään parhaassa tapauksessa yhteensä seitsemän suomalaista todella isoissa rooleissa.

Kahden joukkueen tehokkaimmat pelaajat löytävät hieman yllättäenkin Vitjazin puolelta. Niko Ojamäki komeilee koko sarjan maalipörssin kärjessä ja yhdessä Miro Aaltosen ja Daniel Audetten kanssa trio on tehnyt tuhoisaa jälkeä tällä kaudella. Myös Valtteri Kemiläinen on esiintynyt edukseen joukkueen takalinjoilla. Tähän positiiviset asiat Vitjazin saralla loppuivatkin. Joukkue majailee läntisen konferenssin viimeisellä paikalla ja erityisesti joukkueen puolustuspeli on ollut järkyttävää katseltavaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
This corner, that corner – Sakari Manninen 🇫🇮 picks them randomly.

Ufa puolestaan on loistanut kentän jokaisella osa-alueella. Hyökkäyspäässä joukkueen suomalaistähdet ovat iskeneet maaleja jälleen kovalla tahdilla. Kuitenkin myös alemmista ketjuista on löytynyt tulitukea. Joukkueen maalilla Juha Metsola on torjunut todella vakuuttavasti ja Ufan puolustuspeli on ollut pääosin todella tiivistä ja kurinalaista.

Vitjaz elää täysin muutaman supertähtensä voimin. Muutamaa viime ottelua lukuun ottamatta joukkue on kuitenkin pystynyt iskemään maaleja kiitettävällä tahdilla, erityisesti kotikentällään. Vitjazin kannalta huonompi asia on, että joukkueen puolustus ei pysty pysäyttämään ketään tai mitään. Ufa tuleekin varmasti rankaisemaan näistä puutteista. Pelivalinnaksi nostetaan ottelun maalimäärä (yli 5.5 maalia).