Suomen Cup ke 05.07. klo 19:00

VJS - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt olisi cup-romantiikkaa tilauksessa – Ilves ei ole vakuuttanut!

Suomen Cupin puolivälierien tietyllä tavalla mielenkiintoisin kohtaaminen on VJS:n ja Ilveksen matsi, johon odotetaan Myyrmäkeen jopa yli 2000 katsojaa. Tunnelmaa on siis luvassa, ja vantaalaisten unelmissa on ”jättiläisen” kaato. VJS pelaa Kolmosessa, joten luonnollisesti luokkaeroa liigaseuraan on useampi napsu. Mutta onko tämä kuitenkaan niin selvää pässinlihaa, mitä voisi äkkiseltään kuvitella?

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten lunastat peräkkäin peräti KOLME viidenkympin ilmaisvetoa!

Kolmosessa VJS on mennyt hyvällä sykkeellä, mutta on cup-menestyksensä vuoksi pelimäärissä muita jäljessä. Viimeksi lohkon häntäpään valvoja ToTe II kaatui kovin lukemin 10-0. Cupissa on arpaonni ollut tätä ennen suotuisa, sillä Kakkosta ylempää ei joukkueita ole ennen Ilvestä tullut vastaan. Voitot PEPO:sta ja Pallo-Iiroista kyllä kertovat, että vantaalaiset ovat syönnillään, ja tätä ottelua varmasti odotetaan innolla. Mutta mitään paineita VJS:llä ei luulisi olevan.

Ilveksen paineet liittyvät jo ensi kauteen, jolloin seura alkaa isännöidä Tammelan uutta stadionia. Kaikkein pahin painajainen olisi, jos joukkue sattuisi putoamaan Veikkausliigasta. Tämä ei edes ole millään tavalla mahdotonta, sillä joukkue ei osaa voittaa ja touhu vaikuttaa muutenkin flegmaattiselta. Monen kannattajan sormi osoittaa kohden päävalmentaja Toni Kalliota. Najeeb Yakubun lainadiili päättyi, eikä miehen kanssa saatu sopimusta aikaan.

Ilveksellä poissaolijoiden joukossa on Lauri Ala-Myllymäki, ja jonkinmoista kierrätystäkin on odotettavissa. Ei olisi mitenkään järkytys, jos VJS onnistuisi tarjoamaan hyvän vastuksen tupsukorville. Vetoihin ainakin otetaan tasoitusta, joka sallii enintään kahden maalin kotitappion.

Ilmaisvetoja 150€ edestä ilman kierrätystä – nosta voitot heti!

Bluechip on Uhmapelaajien uusi tuttavuus, jonne on tarjolla kolme 50€ ilmaisvetoa. Talleta 50€ ja saat 50€ ilmaisvedon, jonka voitot voit nostaa suoraan pankkitilillesi. Voit toteuttaa tämän kolmesti, eli saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja ilman kierrätystä.

Toimi näin:

1. Siirry Bluechipille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 50€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌
5. Toteuta tämä vielä kahdesti ja lunastat yhteensä 150€ edestä herkkuja!

*Tarjous vain uusille asiakkaille, ensimmäiselle kolmelle talletukselle.