Kakkonen la 11.06. klo 19:00

VJS - KaaPo

KaaPo on ollut sysihuono!

Kakkosen B-lohkossa alkukauden kontannut KaaPo matkustaa VJS:n vieraaksi: vantaalaisilla on seurapäivä, joten kotiottelussakin lienee tavallista enemmän kuhinaa ja yleisöä. Vantaalaisia on veikattu tälläkin kaudella taistelemaan sarjapaikastaan, joten sarjan alku ei ole ollut joukkueelta hassumpi. Tässä olisi hyvät saumat palata voittojen tielle.

Viime kaudella VJS säilyi sarjassa nimenomaan hyvän kauden lopun ansiosta. Tämä trendi tuntui kantavan vielä alkukaudella. Nyt alla on tosin kaksi tappiota, ja Tampere Unitedia vastaan oltiin melko lirissä, vaikka jonkun aikaa sinniteltiinkin. Kyseessä oli hyvinkin kauden huonoin esitys, joten kilpeä olisi kiillotettava nyt kotiyleisön edessä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

KaaPolta lähti viime kauden jälkeen joukko avainpelaajia, mutta aivan nähdyn kaltaista mahalaskua ei olisi kaarinalaisilta odottanut. Avausvoiton jälkeen on otettu dunkkuun viisi kertaa yhteenlasketulla maalierolla 1-19, ja viime ottelussa tennislukemin 0-6 tullut tappio Ilves-Kissoille oli alakuloista nähtävää. Jotain olisi todella tehtävä, tai KaaPon tie vie ensi kaudeksi Kolmoseen.

VJS on yleisesti ottaen ollut terävämpi joukkueista, ja tähän otteluun joukkue tulee erikoislatauksella, sillä näistä pisteet ovat vantaalaisille tärkeät säilymisen kannalta. Kotivoitto maistuu peruskattauksella tähän – sen verran huonosti KaaPo on pelannut. TurboVegas pistää jälleen asiallisen tarjouksen tauluun: olisikohan aika jo vetää johtopäätös ja avata tili?

10 euroa pelirahaa