UHMAPELAAJAT la 05.02. klo 17:45

VPS - AC Oulu

AC Oulu oli lähellä jopa upottaa SJK:n! Millaisen vastuksen Veikkausliiga-nousija VPS tarjoilee?

VPS:n urakka jatkuu Liigacupissa kotiottelulla AC Oulua vastaan. Vierailija nappasi kovan tuloksen kauden kilpailullisessa avausottelussaan, kun se haki tasapelillä pisteen Seinäjoella. Saumoja parempaankin lopputulokseen olisi ehdottomasti ollut, mutta oululaisittain ottelu antoi osoituksia etenkin uudenlaisista valmiuksista hyökkäyspäässä.

Viime kaudella Veikkausliigan putoamistaistelusta selvinnyt AC Oulu on tulossa uuteen sarjakauteen kiinnostavalla joukkueella. Kilpailullisissa otteluissa joukkueen alku sesongille oli varsin kelvollinen, kun se pelasi 2–2-tasapelin Seinäjoella SJK:ta vastaan. Joukkue johti ottelua tuoreiden vahvistusten Noah Pallaksen sekä Mosan maaleilla jo 0–2-numeroin, mutta niin vain Joaquín Gomezin miehistö vielä tuli tasoihin ottleun lopussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Viime kaudella Oulussa putoamistaistelussa suurta roolia näytelleeseen liechtensteinilaishyökkääjään Dennis Salanoviciin kohdistuu vahvasti katseita myös alkavalla kaudella. On melko turvallista sanoa, että nyt tulitukea on kuitenkin tarjolla viime kautta selvästi laajemmin, mistä osviittaa on saatu jo Ricardo Duerten miehistön varhaisissa peliesityksissä. Tulevassa ottelussa vastassa on uusvanha Veikkausliiga-joukkue, kun pääsarjaan palaava VPS haastaa oululaiset.

Isännän lähtö Liigacup-kauteen ei ollut aivan yhtä hohdokas, kun KuPS lyttäsi joukkueen suvereenisti numeroin 3–1 päättyneessä kamppailussa Kuopiossa edellisviikonloppuna. Vaasalaiset ovat uusiutuneet viime kaudesta jonkin verran, mutta kokoonpanorunko on edelleen jostain Veikkausliigan ja Ykkösen välimaastosta. Mitä pelaajistoon tulee, on tilanne melko samankaltainen kuin AC Oululla vuosi sitten sen juuri noustua sarjaan. Väliinputoajilta ei vältytä VPS-leirissä.

AC Oulun otteet SJK:ta vastaan olivat vähintäänkin lupaavia. VPS:stä voi odottaa sille yhtä kovimmista kilpakumppaneista alkavalla Veikkausliiga-kaudella, joten kiinnostavaa tietoa tämänhetkisistä asetelmista saadaan taatusti lauantaina. Pelivalinnaksi nostetaan vieraiden voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa – kaksi maalia SJK:n verkkoon avauksessa on suoritus, josta oululaisten on hyvä ammentaa jatkoon. Hyödynnä huipputarjoukset – pistä tästä panokset sisään Casumolle ja nauti markkinoiden parhaista kertoimista!

 

10 euroa pelirahaa