ma 27.05. klo 18:00

VPS - FC Inter

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tappioputki alla ja nälkäinen Raita isäntänä – ei hyvältä näytä!

Sekä VPS että FC Inter joutuivat viime viikolla pettymään – molemmat joukkueet kärsivät selkeän tappion. Interin taaperrus on jatkunut jo pitempään. Joukkue ei ole vakuuttanut oikein missään vaiheessa. Vepsun alkukausi on ollut selkeästi kirkkaampi. Siksi kotitappio KuPSille olikin iso pettymys vaasalaisyleisölle. Molemmilla joukkueilla onkin nyt erityisen suuret voittopaineet.

Tällä hetkellä tuntuu, että juuri KuPS on osannut parhaiten riisua Vepsun aseista. Keskiviikkona vaasalaisten tekeminen alkoi parantua vasta, kun se oli aivan liian myöhäistä. Maanantain ottelua varten on Jussi Nuorela varmasti käynyt suojattiensa kanssa prässipeliä läpi, sillä erityisesti se oli Raidan heikko kohta KuPS-pelissä. Joukkue tarvitsisi kipeästi Alfie Cicalen takaisin kentälle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Turkulaiset tulevat Vaasaan peräti neljän ottelun tappioputkessa. Toukokuun ainoa voitto tuli Suomen Cupissa Ilveksen kakkosjoukkueesta. Hyökkäys on ollut viime aikoina erityisen nuhainen, eikä puolustustakaan voi kehua. Ilves repi keskiviikkona Interin täysin hajalle, ja otti täysin ansaitun 3-0 voiton. Ikävä on erityisesti keskikentän Bismark Ampofoa. Timo Stavitskin korttitili tuli täyteen, ja mies huilaa Vepsu-pelin.

Isossa kuvassa VPS on ollut joukkueista parempi. Tähän matsiin isännät tulevat nälkäisenä, mikä ei tiedä Interille helppoa iltapuhdetta. Kotikertoimet riittävät peliin – XLBet on kertoimissa etunenässä. Ja ne ilmaisvedot! Tuntuu kuin ne eivät loppuisi ikinä!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto VPS 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.