pe 03.05. klo 18:00

VPS - FC Lahti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Raidan tappioton putki sen kun jatkuu – vetovalinta on suoraviivainen!

VPS on ollut Veikkausliigassa täysin pysäyttämätön jo viime kauden alkupuolelta lähtien. Tappiottomissa otteluissa on tullut Raidalle jo peräti 21 matsin putki, jota lähdetään jatkamaan kylään saapuvan FC Lahden kustannuksella. Lahtelaisten viime ajat ovat olleet huomattavasti nihkeämpiä, eikä kauden avaus lupaa mastokaupunkiin kovin suuria bileitä. Tätä menoa sarjapaikasta joudutaan taistelemaan ihan oikeasti.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

VPS sai työntöapua AC Oululta, kun Vepsun vieraspeli siirrettiin pelattavaksi kotiareenalle Vaasaan. Voitto ei tullut helpolla, vaikka Jussi Nuorelan suojatit pelitapahtumissa niskan päällä olivatkin. Ainoa takaisku tuli pallonmenetyksestä, ja se olisi saattanut maksaa pisteitä. Vepsulla on ollut muutamia sairasteluita ja loukkaantumisia, eikä lopullinen tilanne ollut vihjeen kirjoitushetkellä vielä selvillä.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Vaasassa VPS on siirtynyt vierasjohtoon đź’Ż

FT FC Haka-HJK 1–1
FT FC Lahti-KuPS 0–1
69' AC Oulu-VPS 0–1
đź“ş ruutu.fi/veikkausliiga

#Veikkausliiga #kannatapaikallista

FC Lahti on ollut alkukaudesta todella tehoton: neljässä ottelussa Kuhnurit ovat saaneet aikaiseksi ainoastaan yhden maalin. Kotipelissä KuPSia vastaan lahtelaiset taistelivat hyvin, mutta Mikko Viitikon toisen puoliajan alussa saama suoran punainen kortti oli liian suuri taakka joukkueelle. Viitikon kärsiessä pelikieltoaan tulee päävalmentaja Toni Lindbergille ylimääräistä päänvaivaa puolustuksen järjestämisessä.

VPS on kotonaan iso suosikki. Niin iso, että kotivoittoa otetaan vähän matalammallakin kertoimella. Vaasa on paha paikka hakea pisteitä, eikä FC Lahdesta ole todennäköisesti siihen. Siispä suoraa voittoa ykkössarakkeeseen ja ilmaisvedot viuhkana plakkariin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto VPS 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.