Veikkausliiga ke 26.10. klo 18:00

VPS - Haka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurja urakka! Rasitus ei jakaudu tasan Euroloppupeleissä!

Tällä viikolla on Veikkausliigassa jäljellä vielä eurolopputurnauksen finaalipelit, joihin neljänneksi sarjassa sijoittunut Haka pääsi suoraan. Vastassa olevan VPS:n piti sen sijaan selvittää tieltään FC Inter ja AC Oulu ennen kuin tie tähän asti aukesi. Europelit olisivat molemmille joukkueille unelmien täyttymys, eikä niiden potentiaalista taloudellista vaikutustakaan voi ikinä vähätellä näissä ympyröissä.

VPS pisti ensin FC Interin nippuun selkeällä 1-5 voitolla. Sunnuntaina ottelu AC Oulua vastaan oli oleellisesti tasaisempi, sillä matsi eteni jatko-otteluun asti: Riku Jääskä iski Vepsulle voittomaalin reilu kymmenen minuuttia ennen jatko-ottelun päätöstä. Matsi oli kuluttava, sillä pehmeä ja epätasainen kenttä yhdistettynä puuskittaiseen tuuleen teki olosuhteista vaikeat. Vepsu on joutunut pelaamaan panoksellisia pelejä tiheään, ja lauantaina ylimääräinen puolituntinen lisäsi vielä rasitusta.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Haka pelasi viimeksi puolitoista viikkoa sitten, jolloin tuloksena oli tasapeli vieraissa Honkaa vastaan. Sen jälkeen on pystytty palautumaan, treenaamaan ja vielä lopuksi keskittymään, miten pelata VPS:ää vastaan. Hakan kausi on ollut joka tapauksessa aivan huikea onnistuminen, ja Lee Erwinin tekemät 17 maalia puhuttelevat syvästi. Tosin Vepsullakin Kalle Multasen 15 maalia on komea lukema.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Taistelu paikasta Eurooppaan alkaa keskiviikkona đź’Ż

#veikkausliiga #tunnustaväriä

Lepoetu kääntää tätä matsia vieraissakin Hakalle. Tuoreemmilla jaloilla liikkuvat vieraat asettuvat tässä matsissa suosikiksi, eikä rasitustekijöitä ole huomioitu kertoimissa tarpeeksi. Kapealla pakalla operoivat vaasalaiset eivät ole liiaksi pystyneet kierrättämään pelaajistoaan. Siispä mediumbetsi Hakalle, ja nautitaan vielä viimeisistä Veikkausliigan peleistä kaudella 2022.

Näin teet tällä vedolla 65€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Hakalle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Haka voittaa 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 65€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.