Veikkausliiga ma 18.04. klo 18:00

VPS - HJK

HJK:n sairastupa ei tyhjene – esimerkiksi Riskin veljekset ovat edelleen sivussa

VPS kohtaa maanantaina Veikkausliigassa HJK:n, joka on voittanut molemmat kaksi ensimmäistä otteluaan varsin odotetusti. Sarjanousijankin kausi on lähtenyt liikkeelle melko mallikkaasti, kun joukkue on pelannut kahdessa ensimmäisessä ottelussaan tasapelin AC Oulua vastaan ja murskannut Lahden vieraissa. Joukkue on ollut ainakin hyökkäyspäässä todella tehokas ja saanut luotua mukavasti tilanteita.

HJK ei edelleenkään ole parhaalla kokoonpanollaan liikenteessä Riku Riski, Roope Riski, Matti Peltola, Santeri Väänänen sekä Santeri Hostikka ovat edelleen varmasti sivussa kokoonpanosta. Murilo palaa pelikiellon jälkeen kokoonpanoon ja esiintyy HJK-paidassa, oletettavasti myös avauksessa, ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Helsinkiläisillä on taatusti tässä kamppailussa pallollinen hallinta ja VPS yrittää iskeä vastaan. HJK:lla ei ole varaa helppoihin pallonmenetyksiin – nälkäinen sarjanousija on terävä ja sillä on muutama vikkeläkinttuinen pelaaja yläkerrassaan. Alkukaudella isäntä on saanut hyvin tulosta aikaiseksi, kun se on latonut kahdessa ottelussaan jo seitsemän maalia. Toki viime viikonlopun 0–5-vierasvoitto oli melkoinen mahalasku lahtelaisilta, mutta samalla hauiksennäyttö nousijajoukkueelta.

VPS pääsee maanantaimatsiin hyvällä miehistöllä ja tuoreella jalalla. HJK:lle ei ole tarjolla mitään ilmaiseksi, vaikka se on luonnollisesti massiivinen ennakkosuosikki. Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Klubin alakerta ei ole pelannut sesongin alkajaisiksi niin vahvasti kuin perustilastoista voisi olettaa – VPS saa takuulla paikkansa.

10 euroa pelirahaa