Veikkausliiga ke 22.06. klo 18:00

VPS - Honka

Jatkaako VPS tehoiluaan sarjakolmosen kustannuksella?

Molemmat joukkueet palasivat tauolta voitokkaasti. Kotijoukkue VPS vieraili Töölössä yöttömän yön kamppailussa, eikä se ollut järin mukava vierailija HIFK:lle erikoistapahtumassa. Honka puolestaan kaatoi KuPSin vakuuttavalla nollapelillä kotinurmellaan ja antoi tauon jälkeen myrskyvaroituksen kärkijoukkueille. Keskiviikon vääntöön vierailija lähteekin sarjan kolmannelta sijalta – läpihuutojuttua Vaasan vierailusta ei kuitenkaan missään tapauksessa ole luvassa.

Kausi etenee kovaa vauhtia ja sarjanousija VPS on ollut vahva ja edelliskamppailussa kaatui HIFK maalein 1–5. Vaikka tärkeä Sebastian Strandvall on sivussa, joukkueessa riittää pelotetta hyökkäyssuuntaan. Pelillisesti joukkue on ollut jopa hieman tuloksiaan parempi, eikä sitä sovi vähätellä. Kahdeksantena sarjassa olevalla vaasalaiskatraalla on edelleen saumat jopa kuuden parhaan joukkoon. Kalle Multanen, Steven Morrissey sekä Tete Yengi ovat kaikki mättäneet neljä täysosumaa – yhteensä VPS on onnistunut maalinteossa 21 kertaa, mikä on eniten koko sarjassa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Keskimäärin 2,1 tehtyä maalia per ottelu on sarjanousijalta kova juttu ja se puhuu omaa kieltään myös joukkueen pelirohkeudesta. Ottelusta ja vastustajasta riippumatta Vepsu pelaa ennakkoluulotonta futista, on vaarallinen hyökkäyssuuntaan, löytää monipuolisesti murtautumismalleja ja pystyy viimeistelemään paitsi tehokkaasti myös laajalla rintamalla. Honka on pelannut niin ikään vahvasti, mutta Elisa Stadionilla sitä odottelee kova vastustaja.

Espoolaisvierailija kaatoi edellisessä matsissaan KuPSin vakuuttavalla 2–0-kotivoitolla. Etenkin joukkueen puolustus urakoi todella vahvan matsin ja Maksim Rudakov jatkoi totutun varmoja otteitaan Hongan maalinsuulla. VPS on kuitenkin erilainen vastustaja ja vieraskamppailu tuo oman mausteensa mukaan – myös pelialusta vaihtuu perinteisestä viheriöstä keinonurmeen, mikä voi tarjoilla isännille pienen edun. Honka on ollut sarjan paras kotijoukkue, mutta vieraissa viidessä matsissa on tullut vain seitsemän pinnaa.

Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto tasapeli ei vetoa -betsinä. Ottelusta voi tulla vaiherikas ja runsasmaalinen – isäntä on ollut niin tehokas, että toiseen perättäiseen nollapeliin on vaikeaa uskoa. Erinomaiset peliesitykset alkavat hiljalleen väkisinkin vaikuttamaan tuloksiin – mitään hyytymisen merkkejä ei isäntä ainakaan ole osoittanut. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske betsit sisään.

10 euroa pelirahaa