Veikkausliiga la 09.07. klo 17:30

VPS - Maarianhaminan IFK

Jyrääkö VPS toistamiseen murskavoittoon? MIFK:lla on poissaolohuolia, eikä vieraissa ole kulkenut

VPS voitti kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa toukokuun lopussa maarianhaminalaiset lukemin 1–3. Tällä hetkellä isäntä on niin ikään vakuuttavassa vedossa ja erinomaiset peliesitykset ovat hiljalleen alkaneet näkyä myös tuloksissa. Edellisellä kierroksella vaasalaiset kävivät vesittämässä AC Oulun 20-vuotisjuhlat 0–6-vierasvoitolla.

Vepsu on ollut kauden positiivisin yllättäjä, kun se on ainoastaan kahden pisteen päässa neljännestä sijasta. Joukkue on latonut eniten maaleja koko sarjassa, mikä on todella vakuuttava suoritus nousijajoukkueelta. Maaliero 27–15 on niin ikään paras koko Veikkausliigassa. Kaikki hyökkääjät eli Steven Morrissey, Tete Yengi sekä Kalle Multanen ovat latoneet viisi maalia mieheen, joten vastuu jakautuu mukavasti. Lisäksi Aleksi Pahkasalo on tehnyt neljä osumaa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

MIFK on sarjan huonoin vierasjoukkue, sillä se on saanut reissussa tililleen ainoastaan kaksi pistettä kuudessa ottelussa. Saarelaisten omassa maalissa on kolissut pahasti mantereen puolella, eikä hyökkäyspäässä ole tullut toivottua tulosta. Joukkue on viimeistellyt tällä kaudella ainoastaan neljä vierasmaalia, mikä on vähiten yhdessä SJK:n kanssa.

Vieraiden puolustus joutuu todella kovaan helteeseen ja keskisektorilla on pari pahaa poissaoloa, kun sekä Yanga Baliso että Robin Sid ovat sivussa. Jälkimmäinen kärsii loukkaantumisesta ja Baliso puolestaan täytti korttitilinsä edelliskierroksen tasapelissä Hongan vieraana. VPS on ollut viime aikoina niin ylivoimaisessa vedossa, että sillä ei pitäisi olla tässä matsissa mitään ongelmaa – selvää kotivoittoa odotellaan. Betseissä otetaan kotivoittoa vähintään kahdella osumalla lapulle (VPS -1). Avaa tästä tili Sportazalle ja hyödynnä parhaat kertoimet sekä tarjoukset Veikkausliigaan!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa