Veikkausliiga pe 26.05. klo 18:00

VPS - Ilves

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotimenestystä lapulle! Onko Ilveksen ruuti yhä märkää?

HJK:n kanssa tasapeliin yltänyt Ilves vierailee perjantain Veikkausliigakierroksella Vaasassa. Jussi Nuorelan luotsaama VPS tasasi niin ikään edellisellä kierroksella pisteet Valkeakoskella Hakan vieraana, mutta karvas maku varmasti jäi vaasalaisille suuhun tästä tasurista. Maaliodottamaa VPS loi nimittäin jopa yli kolmen maalin verran!

VPS:llä on ollut alkukaudesta isoja ongelmia loukkaantumisten kanssa ja nytkin Kalle Multanen, Riku Jääskä ja Joonas Vahtera puuttuvat pitkäaikaisvammojen takia. Tyler Reidin tilanne on vielä auki, mutta paluu olisi hieno asia Vepsulle. Jesper Engström oli mukana jo Valkeakoskella maanantaina.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vaasan Palloseura

@VPS1924
Tasaiselta näyttää VPS:n ja Ilveksen kohtaamiset vuosien varrelta👊
Kuinka käy huomenna?

⚽VPS- Ilves
🗓️Pe 26.5.
📍Lemonsoft Stadion, Vaasa
⏰18:00
🎫Lippu.fi

Saavu Lemonsoft Stadionille kannustamaan Vepsu voittoon!

#yhdessäseistään #seuraaraitaa #veikkausliiga


Ilveksen alkukausi on ollut iso pettymys, mutta sunnuntain tasuri Klubia vastaan lämmitti kenties ainakin jonkin verran, vaikka enemmänkin oli tarjolla. Petteri Pennanen ja Seydine N’Diaye palaavat pelikieltojensa jälkeen nyt kokoonpanoon. Najeeb Yakubu voi yhä olla sairastuvalla.

Kovin maireaa pommia ei päästä tällä kertaa vedoissa painamaan, mutta Vepsua raavitaan kuitenkin ohuella lapulle 1X2-markkinassa. Alkukaudesta pelillisesti Nuorelan miehistö on ollut parempi ja nyt päästään kotiyleisön eteen skulaamaan. Jos Reid on mukana, on Vepsu tietysti vielä isompi suosikki.

Betsaa Vepsua ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 VPS” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.