Veikkausliiga to 19.05. klo 18:00

VPS - Inter

Joutuuko Inter taas pettymään? Sarjanousija on ollut yllättävän tulivoimainen ja tehokas!

Sarjanousija VPS on säväyttänyt alkukaudella vahvasti, vaikka edellisessä kamppailussa tulikin takkiin Pohjanmaan derbyssä. Inter on isännälle kova testi, mutta viime aikoina turkulaisilla ei ole kulkenut järin vahvasti. Joukkue on kuitenkin hyökkäyspäässä yksi vaarallisimmista ryhmistä koko sarjassa, eikä vaasalaisilla ole ylimääräisiin virheisiin varaa. Viihdyttävä taistelu on varmasti tulossa ja kummankaan joukkueen matseissa ei alkukaudella ole pahemmin jarrua painettu.

VPS on napsinut alkukaudella pisteitä mukavalla tahdilla suhteessa odotuksiin. Keskimäärin joukkue on saanut pinnan per peli, eikä se ole kertaakaan myynyt nahkaansa halvalla. Joukkue on ollut vahvoilla etenkin altavastaajana – esimerkiksi viimeistä edellisellä kierroksella se haki Tehtaan kentällä täyden pistepotin Hakan vieraana 0–2-voitolla. Ottelu oli VPS:lle kova puolustustaistelu, mutta se onnistui ainoista varteenotettavista maalipaikoistaan ja onnistui pitämään isännän nollilla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Edellinen matsi SJK:ta vastaan ei ollut VPS:ltä yhtä kova suoritus tuloksellisesti, mutta pelillisesti joukkue suorastaan dominoi alkukauden alisuorittajaa kotikentällään. Tulosta ei tällä kertaa syntynyt, mutta saman tahdin jatkuessa on vain ajan kysymys milloin vaasalaisryhmä pääsee jälleen pöllyttämään maaliverkkoja. Vastuu joukkueessa on jakautunut alkukaudella todella laajalle ja ratkaisijoita tuntuisi olevan riittämiin. Yengi Tete on tehnyt jo kolme maalia ja Matias Strandvall, Steven Morrissey sekä Aleksi Pahkasalo ovat puolestaan onnistuneet kahdesti mieheen.

Jos Inter ei pääse kontrolloimaan ottelun kulkua pallollisen pelaamisensa kautta, on se syvässä nesteessä. Jopa HIFK iski joukkueen verkkoon viime viikonloppuna pelatussa kamppailussa kaksi osumaa yllättävänkin helpoista virheistä. Kolmen matsin otannalla joukkue on hävinnyt kahdesti ja saanut vain yhden pisteen päästäen viisi maalia omiin. VPS on todella vaarallinen, eikä sen sähäkkä ilme ole hyytymässä – vieraille ei käy hyvin tässäkään matsissa. Pelivalintana eniten kiinnostaa VPS yli 1,5 maalia -kohde, jolle saadaan todella makoisa kerroin.

10 euroa pelirahaa