pe 25.08. klo 18:00

VPS - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Päävalmentajalle potkut – piristyykö KTP, vai onko VPS:lle jälleen rutiinivoitto tarjolla?

Veikkausliigassa runkosarja lähenee loppua ja perjantaina palataan jälleen viheriölle VPS:n isännöidessä KTP:ta. Joukkueet löytyy vastakkaisista päädyistä rankingeja ja varsinkin KTP:n kohdalta kysymysmerkkejä löytyy, sillä vieraat vaihtoi valmentajaa vain pari päivää aikaisemmin. Ilman suurempia ihmeitä VPS:n hurja voittoputki tulee saamaan jatkoa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 30€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

VPS löytyy sarjasta sijalta 5. ja viime aikaisten esitysten perusteella sen voisi rankata jopa vieläkin korkeammalle pelivoiman suhteen. Heinäkuun alussa alkanut voittoputki on nyt jo peräti kahdeksan ottelun mittainen. Viime kierroksella Lahdesta ei lopulta ollut suurempaa haastetta, vaikka tulostaululla ero syntyikin vasta toisen jakson aikana. Päätöskierroksella VPS kohtaa sarjajumbo IFK Mariehamnin, joten pysyminen kuuden parhaan joukossa on erittäin todennäköistä.

Vaasan Palloseura

@VPS1924
VPS:n seuraennätys on rikottu!🔥

Upeaa liigakautta pelaava seuramme rikkoi viime ottelussaan merkittävän rajapyykin. Kahdeksan ottelun mittainen voittoputki pääsarjatasolla on nyt seuran sisäisesti pisin kaltaistaan! Aiempi ennätys on vuodelta 1998.

#yhdessäseistään #vepsu

Kotkassa päädyttiin kovaan ratkaisuun, kun keskiviikkona joukkue tiedotti päävalmentaja Jussi Leppälahden pestin päättyneen ja hänen paikan ottaa Juha Malinen. KTP:lla tulokset on ollut yhtä voittoa lukuun ottamatta heikkoja viime aikoina, mutta siitä huolimatta vaihdos tuli hieman yllättäen. Viime kierroksella tuli kotitappio Hakaa vastaan. Maaliodottamien osalta tasapeli olisi ollut ehkä lähempänä totuutta, mutta KTP onnistui päästämään lopussa Hakan takaisin johtoon huolimatta siitä, että KTP pääsi pelaamaan ylivoimalla.

KTP

@KTPKotka
”FC KTP vaihtaa päävalmentajaa – Juha Malinen ottaa valmennusvastuun välittömästi”

Lue lisää nettisivuilta. (fcktp.fi/uutiset)

Juha Malinen on median haastateltavissa tänään klo 15.30 Arto Tolsa Areenalla.

📸 Juha Tamminen

#FromTheDocks #KTPKotka #Veikkausliiga

Uudet tuulet tuo monesti piristystä joukkueelle, mutta Leppälahden vaihtaminen tässä kohtaa tuntuu erikoiselta ratkaisulta eikä sitä kautta vieraille varsinaista plussaa voi antaa. Ero joukkueiden välillä on tällä hetkellä niin suuri, että -1,0 tasoituksilla hypätään ilomielin kotijoukkueen kelkkaan. Tasan maalin kotivoitolla panos saadaan takaisin ja lunastamaan päästään mikäli VPS hoitaa matsin vähintään kahden maalin erolla.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – VPS -1,0” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.