ke 22.05. klo 18:00

VPS - KuPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Luulitko sensaatiojoukkueen hyytyvän? No väärässä olit!

Jos joku odotti VPS:n suonenvedon päättyvän viime kauden lopussa, niin väärin meni. Seitsemän kierroksen jälkeen vaasalaiset johtavat Veikkausliigaa – pisteen päässä oleva SJK on pelannut yhden ottelun enemmän. Täksi kaudeksi joukkuettaan nuorentanut KuPS ei ole vielä kärsinyt tappioita, mutta lukuisat tasapelit ovat jättäneet savolaiset kolmen pisteen päähän Vepsusta.

Perjantaina VPS vauhditti HJK:n alamäkeä ja haki täydet pisteet Töölöstä. Tämä oli Klubille viimeinen niitti, ja ovi alkoi käydä urheilutoimenjohtajaa myöten. Varsinkin avausjakso oli Vepsulta hieno, ja joukkue kesti hienosti Klubin toisen puoliajan rynnistyksen. Maalintekijöinä kunnostautuivat Antti-Ville Räisänen sekä Mads Borchers. Erikseen on mainittava Evgeniy Bashkirovin huikea työmäärä keskikentällä. Joukkueen peli kulkee huikeasti jopa ilman tulikuumaa Alfie Cicalea.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Jos KuPSin kulukuuri jossain näkyy, niin joukkueen hyökkäyskalusto ei ainakaan alkukaudesta ole ollut mitenkään liekeissä. Toisaalta tämä ongelma ei ole vielä iskenyt kunnolla naamalle, sillä joukkueen alakerta on suorastaan betonia. Sunnuntaina kuopiolaiset kävivät tahkoamassa maalittoman tasapelin sarjanousija Gnistanin vieraana. Sairastumisten vuoksi kokoonpanossa oli kierrätystä, joten keskiviikkona on mielenkiintoista nähdä, ketä avaukseen nousee.

Vepsulla on kotiedun lisäksi parin päivän lepoetu. Isännät ovat kertoimissa vain niukkoja suosikkeja, ja taustat huomioiden suosikkiasema voisi olla selkeämpikin. Novibet pistää sen tason kerrointa tiskiin, että sitä ei jätetä väliin.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto VPS haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.