Suomen Cup ke 25.05. klo 18:30

VPS - VJS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaaripalloissa on vieraiden ohuen ohut oljenkorsi – VPS jyrää väkisin jatkoon Suomen Cupissa

VJS nappasi Kakkosessa tyylikkään voiton kotonaan Myyrmäessä viime viikonloppuna, mutta seuraavana tiedossa on suhteellisen haastava vierasreissu Suomen Cupissa. Joukkueen startti Kakkosessa on ollut kieltämättä vahva, mutta Veikkausliiga-nousijan VPS:n alku on niin ikään vakuuttanut – tosin pääsarjatasolla. Cupissa kaikki on toki mahdollista, mutta vierasvoitto tässä matsissa olisi todella suuri ihme.

Tämä turnaus on vaasalaisille erinomainen mahdollisuus, eikä joukkue ainakaan edellisellä kierroksella jättänyt mitään sattuman varaan. KPV hävisi Vepsulle 1–5-lukemin ja lähti Suomen Cupissa lauluun. Pelaajistoa toki kierrätetään, kun otteluita on paljon, mutta VPS:n kapea materiaali on näissä matseissa osaltaan hyvä asia – ainakin betsimielessä. Tulevaankin kamppailuun lähdettäessä voidaan olla varmoja, että ydinrunko kokoonpanosta säilyy vakiona.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

KPV-matsissa esimerkiksi Tete Yengi aloitti vaihdossa, mutta lopulta myös australialaistykki nähtiin kehissä ja mies pääsi maalin makuun heti myös tässä kilpailussa. Veikkausliigassa VPS-komeetta on tykitellyt alkukaudella jo neljä täysosumaa – lisäksi vaasalaisten riveissä on peräti neljä kahden maalin miestä.

Vaasan Palloseura

@VPS1924
Tällä kokoonpanolla lähdetään huomiseen VPS -VJS Suomen Cup otteluun!👊

Otteluennakko luettavissa👉 vepsu.fi/uutinen/ottelu…

#yhdessäseistään #seuraaraitaa #vepsu #vaasa #vasa #veikkausliiga

VJS:n kausi Kakkosen B-lohkossa on käynnistynyt mallikkaasti ja joukkueella on potentiaalia. Materiaalinsa puolesta ryhmä on tällä hetkellä jotakin Ykkösen ja Kakkosen välimaastosta – nuoria lupauksia löytyy mukavasti, mutta myös muutamia kokeneempia pelaajia on mukana. Seura on mennyt viime vuosina eteenpäin, mutta tämä Vaasassa pelattu kamppailu on valitettavasti niin pedattu isännille kuin voi vain olla. Joukkueiden tasoero on valtava ja vieraiden ainoa mahdollisuus maalintekoon sekä yleiseen selviytymiseen on kaaripalloissa.

Puolustustaistelua on olisi vantaalaisille siis tarjolla, mutta VPS on niin tehokas joukkue, että väistämättä tässä tuoksahtaa betsinenään melkoinen rökälevoitto isännille. Pelivalinnaksi otetaan kuitenkin, että vierailija jää maaleitta (VJS alle 0,5 maalia). Kontrolloituja hyökkäyksiä ei ole tiedossa ja VPS on ihastuttanut alkukaudella tasapainollaan jopa Veikkausliigassa. Tähän uskalletaan pistää kolme uhmatähteä kiinni.