PDC ti 19.07. klo 22:00

Wade J. - Aspinall N.

Wade saa erittäin kuuman vastustajan – Aspinall uskomattomassa liekissä

Dartsin puolella tiistaina jatketaan World Matchplay -turnausta puolivälierien merkeissä. Päivän toisessa ottelussa James Wade saa vastaansa Nathan Aspinallin. Herrat kohtaavat klo: 22:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan paras 21:stä erästä -formaatilla. Wade saa vastaansa ilmiliekeissä olevan Aspinallin, joka on tilastojen valossa pelannut äärimmäisen hyvin viime aikoina.

Waden taso on tippunut alkuvuoden Premier League -tykityksestä. Tilastoista voi selvästi päätellä, että herralta ei heitot yksinkertaisesti onnistu alkuvuoden tapaan, sillä niin lopetusprosentti, kuin myös Waden keskiarvot ovat tippuneet roimasti. Wade ei koskaan ole ollut maailman huippua scoreemisessa, mutta sen hän on yleensä paikannut äärimmäisen tasaisella kyvyllä suorittaa lopetuksissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Viime aikojen tilastojen mukaan Aspinallin lopetusprosentti on peräti 37.04%, kun Wadella samainen prosentti on vain 28.57%. Waden kolmen tikan keskiarvo on tällä hetkellä 85.20:n tuntumassa, kun Aspinall on tykittänyt keskiarvolta peräti 96.57 -tuloksella.

Aspinallin formi on selvästi parempi. Englantilainen lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä on epätodennäköistä, että Wade maagisesti löytäisi oman pelinsä juuri kyseiseen otteluun. Wade saa vastaansa yhtä kovan lopettajan, kuin hän itse on, ja kun Aspinall vie scoraamisen selvästi, on englantilainen erittäin hyvin asetelmin etenemässä turnauksen välieriin.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa