UHMAPELAAJAT to 10.02. klo 22:10

Wade J. - Cullen J.

Omaa peliään hurjasti parantanut Cullen saa vastaansa heikosti pelanneen Waden!

Dartsin torstai-illan Premier Leaguen kolmannessa ottelussa saadaan todistaa alkuvuoden ensimmäisen areenatason turnauksen The Mastersin voittanutta Joe Cullenin heittoa. Cullen kohtaa ottelussa maailmanlistan neljänneltä sijalta löytyvän James Waden, jonka heitto ei ole kulkenut kovinkaan vakuuttavasti viime aikoina. Cullen on hieman erikoisella heittotyylillään näyttänyt selvästi tasaisemmalta suorittajalta, jonka vuoksi herran kertoimetkin ovat selvästi alemmalla.

Cullenin alkuvuosi on ollut räjähtävän kova. Herra voitti Mastersit, ja sijoitti ensimmäisessä Players Championship -turnauksessa puolivälieriin hävittyään tiukan ottelun päätteeksi Luke Humphriesille lukemin 6-5. Cullenin heitto on kieltämättä ollut kunnossa eikä yleisö ole koitunut liialliseksi paineeksi ajoittain todella viileältä näyttävälle 32-vuotiaalle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Cullenin vastustaja Wade on ollut pienoisessa slumpissa jo jonkin aikaa. Wade näyttää otteluissa turhautuvan helposti eikä voittoja ole napsunut edes selvästi alemmilta tasoilta rankingeissa löytyvistä pelaajista. Wadella näytti olevan hurja lataus vuoden 2021 World Darts Championships -turnaukseen, missä herra hävisi turnauksen toiselle sijalle päätyneelle Michael Smithille välierissä. Vuosi 2022 ei nimittäin ole alkanut hyvin.

Joe Cullen on tällä hetkellä selvästi kuumempi pelaaja, jonka kautta asetetaan illan kolmanteen Darts-otteluun panokset kohtuudella. Cullenin averaget ovat tällä hetkellä maailman kärkeä, kun Wadea ei löydy samaiselta listalta edes. On kuitenkin muistettava, että Premier Leaguen ottelut pelataan hyvin lappealla formaatilla, missä jo kuusi legiä voittamalla, vie koko ottelun nimiinsä.

 

10 euroa pelirahaa