PDC to 07.04. klo 22:10

Wade J. - Price G.

Priceä vaivaa vakavat käsivaivat! Wade nousussa!

Yhdeksäs vuoden 2022 Premier Leaguen iltama pelataan tänään, torstaina 7. päivä huhtikuuta. Gary Anderson antoi positiivisen testinäytteen koronatestissä, jonka vuoksi Michael van Gerwen saa siis vapaataipaleen seuraavan kierroksen otteluun. Avauskierroksella pelataan kuitenkin kaikki muut kolme ottelua, joista etenkin viimeisestä löytyy todella kovaa valueta vedonlyönnin näkökulmasta.

Klo: 22:10 alkavassa avauskierroksen viimeisessä ottelussa James Wade kohtaa jo yli kuukauden todella vakavasta käsivammasta kärsivän Gerwyn Pricen. Price on jatkanut pelejään, vaikka herran kasvoilta näkee äärimmäisen turhautumisen. Käsi ei ole kunnossa eikä tikat lennä alkuunkaan sinne, mihin herra tähtää. Alkuvuoden Premier Leaguen iltamia dominoinut Price ei pelaa tällä hetkellä ollenkaan omalla tasollaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Pricen illan vastustaja Wade on puolestaan nostanut tasoaan alkuvuodesta, ja näyttää tasaiselta tutulta itseltään. Wade on naulannut tuplia hyvällä prosentilla, ja vaikka scoreeminen, ja averaget ei aina olisikaan halutulla tasolla, on herra pystynyt tasaisen suorittamisen ansiosta pelaamaan itsensä korkeille sijoituksille.

Pricen peli oli edellisviikon Premier Leaguessa rehellisesti aivan järisyttävän hirvittävää katsottavaa. Walesista kotoisin oleva Price ei tuulettanut, eikä näyttänyt muutenkaan nauttivan pelaamisesta. Asioista tietämätön olisi voinut kuvitella Pricen naamasta hänen vaimonsa ja lapsensa jättäneen hänet, vieneen kaikki rahat, ja Pricen elämänilon kadonneen. Pricen kehonkieli verrattuna edelliseen oli kuin yö ja päivä. Waden prosentteja nostaa myös se fakta, että herra pääsee aloittamaan pelin, joka pelataan paras 11 legistä.

10 euroa pelirahaa