PDC pe 27.01. klo 21:10

Wade J. - Rydz C.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

DARTS! – Tasaisen tappavasti suorittava Wade loistokertoimella lapulle!

Dartsin puolella seuraava huipputurnaus starttaa jo tänään perjantaina, 27. päivä tammikuuta. Vuorossa on The Masters -turnaus, joka pelataan Milton Keynesissä, Masrshall Areenalla. Kolmipäiväisen turnauksen palkintopotissa on 275 000 puntaa, josta voittajalle irtoaa 65 000 puntaa.

Perjantai on erinomainen betsipäivä, sillä päivältä löytyy kolme loistavaa betsikohdetta. The Mastersin toisessa ottelussa kohtaavat James Wade ja Callan Rydz. Ottelu alkaa klo: 21:40, ja se pelataan tuttuun tyyliin paras 11 legistä -formaatilla. Voittoon vaaditaan siis kuusi legivoittoa. Wadelle on ottelussa tarjolla melko kovaa kerrointa, sillä Rydz on ollut melkoisessa pimennossa jo aika pitkään.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Wade on tasainen heittäjä, ja aina kun Wade astuu lavalle, tietää yleisö mitä odottaa. Wadelta harvoin yli sadan averagen huippusuosituksia nähdään, vaan herra paukuttaa yleensä tasaisella yli 90 averagen tahdilla hoitaen samalla lopetukset millintarkasti. Rydz puolestaan on tämän vastakohta. Kyseessä on hyvin epätasainen heittäjä, joka hyvänä päivänä pystyy kilpailemaan maailman parhaiden kanssa. Näitä päiviä on vain yksinkertaisesti liian vähän, ja Rydzin niin sanottu perustaso on aivan liian alhaalla.

Wadelle tarjotaan Williamhillin puolella peräti 1,67 -kerrointa, ja sehän kelpaa meille! Wade lapulle ja pankkiin!

PDC Darts

@OfficialPDC
The 2023 Cazoo Masters begins in Milton Keynes on Friday, as 24 of the world's top stars compete for the title across three days of action at the Marshall Arena.