PDC to 22.12. klo 22:00

Wade J. - Williams J.

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

James Wade ei toisella kierroksella taivu! Loistava kerroin herran tasoitukselle!

Dartsin World Championship -turnaus tarjoilee torstaille neljä ottelua. Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista on James Waden ja Jim Williamsin välinen ottelu, joka alkaa klo: 22:00, ja se pelataan paras viidestä pelistä -formaatilla. Ottelun voittoon vaaditaan tällöin kolme pelivoittoa, kun yhteen pelivoittoon puolestaan kolme legivoittoa.

Wade on massiivinen ennakkosuosikki otteluun. Herra on kiistelemättä yksi turnauksen kovatasoisimmista ja tasaisimmista heittäjistä, ja taistelee ehdottomasti paikasta finaalissa. Williamsin ei pitäisi olla este eikä mikään Wadelle, joka todennäköisesti etenee ottelusta jatkoon ilman suurempia haasteita. Wade on nimittäin aivan omalla tasollaan etenkin lopetuksissa. Vaikka Williamsilta nähtäisiin ennennäkemätöntä scoraamista, pitää herran myös nostaa tasoaan lopetusten kannalta.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Bonusbetsinä voi harkita MrGreeniltä Waden KOTO (King of the Oche), joka osuu, mikäli Wade voittaa ottelun, saa korkeimman lopetuksen ja eniten 180’s heittoja. Kerroin on nimittäin houkutteleva 6.50, ja kun ottaa huomioon Williamsin hankalan startin herran ensimmäisessä ottelussa, voi hänen tavoittelemansa vire olla vielä kaukainen haave.

PDC Darts

@OfficialPDC
DAY 8⃣

What a day of darts we have for you tomorrow in the penultimate day before Christmas!

The second round action really ramps up with eight more seeds in action!

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live