Nations League la 11.06. klo 21:45

Wales - Belgia

Pysäyttääkö Belgia-puolustus Gareth Balen? Murskaava Puola-ottelu oli myrskyvaroitus vierailta

Belgian alku Kansojen liigassa oli Hollantia vastaan todella vaikea, mutta edellisen matsin murskavoitto Puolasta avasi varmasti pahimpia lukkoja. Vierailla kokoonpano on viime aikoina jonkin verran elänyt, kun kolhuja on tullut ja pelejä on paljon. Walesin suurimmat huolet loukkaantumisten osalta keskittyvät maalivahtiosastolle, mutta aika näyttää, mitä sen suhteen tapahtuu.

Rob Page lepuutti Hollantia vastaan esimerkiksi Gareth Balea, joka tuli vaihdosta sisään vasta ottelun loppupuolella. Tällä kertaa johtohahmo pelannee avauksessa, mutta maalivahtiosastolla on pieniä huolenaiheita. Edellisottelussa Danny Ward loukkaantui ja miehen korvasi Sheffield Unitedin Adam Davis, jonka pelituntuma on suhteellisen mitäänsanomaton. Isäntien kannalta on melko toivottavaa, että Ukrainaa vastaan MM-kisapaikan viime viikolla isännille nollapelillä torjunut Wayne Hennessey olisi toipunut pelikuntoon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Romelu Lukaku on pudonnut pois Belgia-miehistöstä, mutta ainakin Puolaa vastaan tähtihyökkääjän putoaminen vaikutti vain positiivisesti. Roberto Martinezin miehistö onnistui kehnon Hollanti-matsin jälkeen yllättämään puolalaiset peräti kuudesti. Esimerkiksi Leandro Trossard sekä Thorgan Hazard ovat olleet hyökkäyspäässä vahvassa iskussa ja puolustuksen isoihin ongelmiin Martinez reagoi niin ikään avaustappion jälkeen erinomaisesti.

Suuremmat kysymysmerkit rakentuvat tässä matsissa isäntien ympärille. Kokoonpano oli Hollantia vastaan jopa yllättävän kevyt ja jää nähtäväksi, ovatko kaikki tutut nimet lopulta 90-minuuttisessa kunnossa lauantai-iltana. Maalivahtiosasto on suurin huolenaihe ja Davisilla saattaa Page hyvinkin joutua otteluun lähtemään. 6–1-kotinäytös ja palasten loksahtaminen kohdilleen lupaa belgialaisittain hyvää tulevaan, eikä tässä ole mitään syytä haistella vetoja isäntien kautta. Ennakkosuosikille saadaan toistaiseksi kelvollisia kertoimia, jotka kannattaa talteen (Belgia – 1X2).

10 euroa pelirahaa