Nations League ke 08.06. klo 21:45

Wales - Hollanti

Heliseekö Hollannin varamiehinen alakerta?

Sunnuntaina MM-turnaukseen tiensä selvittänyt Wales haastaa seuraavaksi Kansojen liigan puolella Hollannin. Louis Van Gaalin poppoo murskasi edellisessä NL-matsissaan Belgian, joten räjähtävä oli Oranjen startti näihin kekkereihin. Tähän iltaan Hollanti lähtee myös isona suosikkina.

Hollannilta Virgil Van Dijk aloitti jo kesälomansa ja Tim Krul on loukkaantuneena. Myös Rob Page antaa joillekin avainpelaajilleen illalla lepoa – Gareth Bale ja Aaron Ramsey ovat tietenkin todennäköisimmät lepääjät.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Markkinalle tuntuu maistuvan ottelun alla suurimaalisuus, mutta aivan yhtä innosta hihkuen en overin kelkkaan ole hyppäämässä. Wales on tiukka paketti, joka kykenee pitämään oikeastaan minkä tahansa jengin maalinteon suhteen aisoissa. Sunnuntainakin Ukraina joutui tämän karvaan kalkin nielemään.

Otetaan sen sijaan BTTS-veto kupongille. Hollannilla on varamiehinen alakerta ja Wales kykenee kotiyleisönsä edessä luomaan maalipaikkoja – etenkin jos erikoistilanteita Pagen miehistö onnistuu saamaan. Eiköhän näistä maalipaikoista Wales kertaalleen onnistu sutimaan sisään.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla 👇🔥

1. Avaa pelitili Sportazalle TÄSTÄ.

2. Tee talletus (20–200€).

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle Molemmat joukkueet tekevät maalin.

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua.

⭐️ Kierrätys vain 5 x talletus & bonus!

10 euroa pelirahaa