Jalkapallon MM pe 25.11. klo 12:00

Wales - Iran

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Johan on markkinat! Hätähousuilta kunnon ylireagointi Iranin Englanti-tappioon!

MM-kisoissa on pian pelattu ensimmäinen alkulohkokierros ja B-lohkossa kunnon sakinhivutuksen Englannilta saanut Iran haastaa seuraavaksi Walesin. Rob Pagen suojatit tasasivat ekassa matsissa pisteet Yhdysvaltojen kanssa ja kyseisessä ottelussa vauhtia totisesti riitti. Markkina mieltää Walesin lähes 50-prosenttiseksi suosikiksi perjantaille, mutta tästä sopii olla eri mieltä.

Iran oli toki Englanti-pelissä helisemässä, mutta maaliodottamalukujen valossa Englanti viimeisteli ottelussa kovin tehokkaasti. Kaikkea tuo ottelu ei kertonut vielä Iranin todellisesta tasosta, sillä todellisuudessa Carlos Queirozin suojatit kykenevät puolustamaan huomattavasti tiiviimmin. Sardar Azmoun saadaan lisäksi todennäköisesti avaukseen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Pangea Sports

@pangeasports
#TeamMelli players and staff have put yesterday results behind them and are focused on the next match. If anyone can make the necessary adjustments it’s CQ and the players have full confidence they can achieve the result they need. #FIFAWorldCup


Englanti-ottelussa heti alussa pahannäköisesti loukkaantunut Alireza Beiranvand on vahvistamattomien lähteiden mukaan maalissa perjantaina, mutta suurella varauksella kannattaa näihin tietenkin suhtautua. Walesin puolelta Joe Allen missasi USA-pelin, mutta nyt veteraanikeskikenttäpelaaja voi olla jo avauksessa.

Uhmapelaajien papereissa on perusteltua pitää Walesia ennakkosuosikkina, mutta kohtalaista ylireagointia on Iranin ensimmäiseen peliin päästy markkinoilla todistamaan. Näistä lähtökohdista sopii pamauttaa vastapalloon ja napata Irania +0,5:n tasoituksella ostoskärryyn. Tasoero ei millään ole näin iso.