MM-karsinnat 2022 to 24.03. klo 21:45

Wales - Itävalta

Valovoimainen Wales on uuden haasteen edessä! Tuleeko Robert Pagelle lisää sulkia hattuun?

Wales käynnistelee MM-karsintojensa osalta pudotuspelivaihetta torstaina Cardiffissa, jonne vieraaksi saapuu Itävalta. Isäntä pelasi marraskuussa upeasti tasapelin Belgiaa vastaan ja sijoittui sen turvin kakkoseksi ennen Tšekkiä, mikä takasi joukkueelle kotiedun karsintojen tässä vaiheessa. Vieraiden osalta lohkovaihe sujui todella vaihtelevasti, eikä joukkue ole missään vaiheessa häikäissyt pelillisesti.

Gareth Balen pelikunnosta on liikkunut monenlaisia huhuja pudotuspelien alla, mutta Wales-tähti on mitä todennäköisimmin pelikuntoinen. Todella vähälle vastuulle – jälleen kerran – seurajoukkueessaan Real Madridissa jäänyt hyökkääjä uhkuu taatusti näyttöhaluja kehiin päästessään. Pelikiellosta kärsivää Joe Morrellia ei nähdä Wales-kokoonpanossa, josta sivussa ovat lisäksi loukkaantuneet maalivahti Danny Ward sekä Kieffer Moore. Paikkaajat ovat kuitenkin kovaa luokkaa – tolppien välissä starttaa Wayne Hennessey ja Ethan Ampadu nähtäneen Morrellin tontilla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Wales on nostanut pelillisesti osakkeitaan jo pidemmän aikaa ja Robert Pagen työ joukkueen valmentajana on ollut ihailtavaa. Joukkue on todella yhtenäinen, kurinalainen ja toteuttaa määrätietoisesti pelitapaansa. Vaikka muutamia loukkaantumisia on, isäntä vaikuttaa vielä kotietukin huomioiden varsin vahvalta. Itävalta ei ole vakuuttanut aiemmin karsinnoissa etenkään puolustussuuntaan. Nähtäväksi jää, onko esimerkiksi Aleksandar Dragovicin ja Martin Hintereggerin todennäköisesti muodostama topparipari tällä kertaa tehtäviensä tasalla.

Kurinalainen Wales on Uhmapelaajien suosikki tähän matsiin. Ottelussa on pääasiassa korkea tasabookki ja tasapeliä pidetään yllättävänkin todennäköisenä. Casumo on kuitenkin lähtenyt hurjastelemaan kotijoukkueesta jopa hienoista altavastaajaa, mistä nautitaan ilomielin. Isäntien loukkaantumisista huolimatta kotietu on todella iso ja Pagen miehistö on pelillisesti laadukkaampi. Kuten sanottu, paikkaajat ovat niin ikään varsin kelvollisia pelureita. Kotivoittoon kelpaa tarttua tällä kertoimella astetta reilummallakin panostuksella. Valinnaksi siis Walesin voitto (1X2).

10 euroa pelirahaa