EM-karsinnat su 15.10. klo 21:45

Wales - Kroatia

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kroatia ottaa vahingon takaisin! Sunnuntain kotijoukkue kaipailee lopettanutta johtohahmoaan!

Wales ja Kroatia kohtaavat sunnuntaina kutkuttavassa EM-karsintamatsissa Cardiff City Stadiumilla. Kroatia pudotti kolme pistettä torstaina Turkille kotona, mikä tarkoittaa Walesin olevan nyt iskuetäisyydellä. Sunnuntaina Rob Pagen ryhmän on voitettava, sillä Kroatia on suora kilpailija ja pistemenetys tekisi hommasta taas todella vaikean.

*Ota tästä haltuun lokakuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Waleshan ei itse ollut torstaina tositoimissa vaan se pelasi edellisen pelinsä keskiviikkona Gibraltaria vastaan – tämä peli oli treenipeli, joten rasitustasoja on saatu isäntien leirissä optimoida. Brennan Johnson, Ben Cabango, Rabbi Matondo ja Aaron Ramsey ovat lasaretissa ja Joe Morrell pelikiellossa.


Kroatia lähtee sunnuntain peliin lähtökohdista huolimatta suosikkina. Turkki riisui Zlatko Dalicin suojatit torstaina tehokkaasti aseista, mutta kenties tässä oli Kroatiallakin tietyllä tavalla ohipeli kyseessä. Näissä karsinnoissa meno on ollut viheriöllä kuitenkin totutun laadukasta, vaikka tuloksellisesti on lipsuttu. Huomattavia poissaoloja vierailta ovat Bruno Petkovic, Luka Ivanusec, Andrej Kramaric ja Ivan Perisic.

Betsataan hyvällä omallatunnolla vierasjoukkuetta sunnuntaille 1X2-markkinassa. Walesilla tulee tekemään tiukkaa selviytyä tällä kertaa skaboihin. Näissä karsinnoissahan Wales on voittanut ainoastaan Latvian ja tuskin tämä tilasto tulee sunnuntainakaan muuttumaan. Ilman Gareth Balea ei tule kesää.