ti 26.03. klo 21:45

Wales - Puola

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huuhkajat osoittautui suupalaksi, mutta tiistaina vastassa on jotain ihan muuta!

Tiistaina ratkotaan EM-kisojen loppuja paikkoja, ja Huuhkajat selkeästi torstaina lyönyt Wales joutuu viimeisessä vaiheessa kovaan testiin, sillä vastaan tulee Viron leikitellen leikistä pudottanut Puola. Molemmat joukkueet antoivat torstaina vakuuttavat näytöt tämän hetken iskukyvystään, ja ratkaisevasta ottelusta tulee todella mielenkiintoinen näytös. Walesille on osunut kotietu, sillä matsi pelataan Cardiffissa.

Suomalaiset jäivät Walesin jalkoihin etenkin puoliaikojen alussa. Yleisesti ottaen pelinopeudessa Wales oli täysin omaa luokkaansa, ja Rob Pagen suojatit käyttivät Huuhkajien alakerrassa olleet tilat hyödykseen esimerkillisesti. Lisäksi erikoistilanteissa Walesin tuhovoima oli karua seurattavaa. Isoin kysymys on, pystyvätkö walesilaiset käyttämään vahvuuksiaan yhtä hyvin Puolaa vastaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

FA WALES

@FAWales
REPORT | @Cymru hit four past Finland to take a step closer to Euro 2024 qualification 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

#TogetherStronger

Puola ja Viro olivat alun alkaenkin hyvin epäsuhtainen pari, ja Uhmapelaajien tipsi Puolan suurvoitosta oli voitokas. Vielä ensimmäisellä jaksolla Puola ei pystynyt täysin ulosmittaamaan täydellistä dominanssiaan, mutta toisella jaksolla rytisi lisää – tosin virolaiset saivat tehtyä yhden lohdutusmaalin. Puolalaisille tuli myös jobinpostia, sillä Przemyslaw Frankowski ja Matty Cash joutuivat jättämään leikin kesken loukkaantumisten vuoksi.

Ottelua voisi veikata hyvin tasaiseksi, ja Puolan selkeä altavastaajan asema vetomarkkinoilla kutkuttelee betsihermoa voimakkaasti. Varovaisemmat voivat ottaa tasoitusvedon vaikkapa tasapelivarmistuksella, mutta vetosuositus on suorasta voitosta, josta yli kolmen kertoimet ovat yksinkertaisesti liikaa.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.