Nations League su 25.09. klo 21:45

Wales - Puola

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kelpaako Gareth Bale avaukseen? Walesin pakkovoitto avaa vieraille ikkunan!

Puola taipui edellisellä Kansojen liiga -kierroksella Hollannille kotonaan ja viimeisessä lohkovaiheen matsissa vastaan tulee niin ikään MM-kisoihin valmistautuva Wales. Isäntä kärsi vieraissa tappion Belgialle, mutta pelasi kokonaisuutena hyvän matsin. Robert Pagen miehistö on tällä hetkellä valahtamassa takaisin B-sarjaan – Puola voitti ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen. Toki voitolla Walesilla olisi pieni oljenkorsi.

Walesille maistuu lohkovaiheen viimeisessä matsissa ainoastaan voitto. Tasapelillä joukkue ei tekisi mitään, mutta Puolalle sekin kelpaisi. Vierailija nappasi ensimmäisen kohtaamisen kesäkuussa nimiinsä lukemin 2–1, mutta sen maaliero on isäntää heikompi. Tämä tarkoittaa, että kotivoitolla putoaja B-sarjaan voisi olla sittenkin Puola. Ennalta arvoituna ottelu on todella tasainen vääntö, eikä vierailija varmasti anna mitään ilmaiseksi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Robert Lewandowski palasi avaukseen torstaina Hollantia vastaan, mutta tykinruokaa ei vielä saatu paikalleen. Cardiffissa vastassa on selvästi heikompi alakerta ja on vaikeaa uskoa, että se saa tulikuuman Barcelona-tähden kuriin. Gareth Bale puolestaan tuli avauskamppailussa vaihdosta sisään ja jää nähtäväksi, antaako Page Los Angeles FC -tykille mahdollisuuden avauskokoonpanossa Puolaa vastaan.

Wales 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

@Cymru
Call a stretch... Next person... No pressure! 💪

#TogetherStronger

Pelaajatilanne on molemmissa leireissä hyvä, mutta Chris Mepham sekä Ethan Ampadu saivat Belgiassa keltaiset ja ovat näin ollen korttitiliensä täyttymisen vuoksi pelikiellossa. Puolalla tämän maajoukkuetauon avauksessa sivussa samasta syystä ollut Szymon Zurkowski puolestaan on nyt pelikelpoinen. Ottelun lähtöasetelmat ovat melko tasaiset, mutta vierailla on enemmän optioita hyökkäyspäähän. Esimerkiksi edellisessä matsissa vaihtopenkillä aloittivat Arkadiusz Milik sekä koko ottelun sivussa ollut Krzyztof Piatek.

Walesille ei riitä tasapeli, joten tasatilanteessa se tekee kaikkensa ja on aloitteellinen hyökkäyssuuntaan. Puolan nimekkäälle hyökkäyskalustolle saattaa hyvin aueta tasaisen kamppailun loppuhetkillä tekopaikkoja liukuhihnalta. Pelivalinnaksi kelpuutetaan vierasvoitto maltillisella panostuksella.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – Puola” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 5,70 (2 x 2,85).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 570€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 285€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!