to 21.03. klo 21:45

Wales - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Torstain ruokalistalla lohikäärmekeittoa! Iskeekö tulikuuma Joel Pohjanpalo Huuhkajat jatkoon?

Tällä ja ensi viikolla pelattavissa EM-jatkokarsinnoissa selviää Suomen EM-kisapaikan kohtalo. Torstaina pelataan Cardiffissa Rob Pagen Walesia vastaan ja toivottavasti ensi viikolla päästään ottelemaan Helsingin Olympiastadionilla joko Puolaa tai Viroa vastaan lopputurnauspaikasta! Cardiffin vierailusta ei missään nimessä ole tulossa helppoa – Markku ”Rive” Kanervan ryhmän on oltava käytännössä parhaimmillaan, jotta tästä vaiheesta edetään.

*Tienaa ilmaisveto Huuhkajien avulla! Tsekkaa lunastusohjeet vihjeen lopusta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Suomen EM-karsintaurakka ei viime vuoden puolella sujunut odotusten mukaisesti. Huuhkajat otti lukua muun muassa Slovenialta ja Kazakstanilta lokakuussa, mutta kuten hyvin tiedämme, nykyään jatkokarsintoihin on mahdollista päästä Kansojen liigan kautta ja tätä reittiä pitkin Huuhkajat nyt viilettääkin kohti kesäistä Saksaa!

Huuhkajat

@Huuhkajat
Joel Pohjanpalo on matkalla kohti maalikuninkuutta! 👑 #Huuhkajat

Lega B

@Lega_B
Pohja mette la freccia in vetta alla classifica del #Pablito 🏆


Syksyn nuhaisen karsintarupeaman voi osittain laittaa heikon rosteritilanteen piikkiin. Nyt Kanervalla on käytettävissä taas Oliver Antman, Anssi Suhonen sekä pelirytmiin päässyt Robin Lod. Harmillisesti Robert Tayloria ei napostellut enää rapakon yli matkustaminen ja Marcus Forss on todennäköisesti loukkaantuneena Leo Väisäsen ohella. Syksyllä debytoinutta Tomas Galveziakaan ei näissä peleissä nähdä. Loukkaantumisiin Suomen urakka ei kuitenkaan kaadu.

Walesin rosterissa ei ihmeellisyyksiä ole. Aaron Ramsey jaksaa yhä pelata maajoukkuepelejä ja Brennan Johnson, Kieffer Moore, Ethan Ampadu, Ben Davies, Harry Wilson ja Daniel James osaavat tilaisuuden tullen olla hyvinkin ikäviä vastustajia. Laatua siis piisaa toisin sanoen. Ben Cabangoa ja Tom Lockyeria ei nähdä terveyssyistä torstaina tositoimissa.

Uhmapelaajien ajatushautomossa uskotaan torstaina Suomeen! Syksyyn verrattuna Rivellä on aivan eri tavalla käytettävissä rakennuspalikoita ja esimerkiksi Kaan Kairinen, Glen Kamara ja koko avauksen alakerta on päässyt talvella pelaamaan isoja minuutteja. Piikissä tulikuuma Joel Pohjanpalo on valmiina laittamaan verkot tötterölle. Suomi jatkoon!

Ensitalletuksesta 10€ ilmaisveto!

Betreels tarjoaa Uhmapelaajille 10€ ilmaisvedon heti kärkeen. Ilmaisvedolla on 1.5 minimikerroin, ja panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betreelsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 10€.
3. Lyö veto Suomi menee jatkoon 10€ panoksella.
4. Saat 10€ ilmaisvedon ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.