EM-karsinnat ti 21.11. klo 21:45

Wales - Turkki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkopaikka ei enää omissa käsissä – silti on pakko painaa!

Tiistain ottelussa Walesilla on selkeät madonluvut: Turkki on voitettava hinnalla millä hyvänsä, ja samalla toivoa, että Kroatia nitkahtaa tappioon Armeniaa vastaan. Kroatia on omassa ottelussaan jättisuosikki, joten todennäköisyydet eivät ole walesilaisten puolella. Tähän matsiin ei kuitenkaan lähdetä ihmettelemään, vaan kaikki tullaan laittamaan peliin hyvässä iskussa operoivia turkkilaisia vastaan.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Walesin kannalta kesäkuun tahmailu pohjusti kisapaikan menetyksen. Katastrofaalista kotitappiota Armenialle seurasi vierastappio Turkille, josta olisi nyt pakko saada revanssi. Viimeinen niitti oli lauantainen vierastasapeli Armeniassa, ja nyt top 2 -paikka lohkossa ei ole enää omissa käsissä. Poissaoloja on ainakin pari: Aaron Ramsey on loukkaantunut, ja Chris Mephamilla on korttitili täynnä.

Sgorio ⚽️

@sgorio
Uchafbwyntiau: Armenia 1-1 CYMRU

🇦🇲🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Armenia 1-1 Wales | Euro 2024 Qualifier Highlights

#ARMWAL | #Euro2024Qualifiers

Turkki lähtee otteluun paineettomassa tilassa kisapaikan varmistuttuaan. Niinpä kokoonpano saattaa elää hyvinkin paljon tiistaina. Hakan Calhanoglu ei ole sairastuttuaan ringissä mukana, ja Arda Guler on loukkaantunut. Uusi sukupolvi puskee Turkissa esiin, ja lauantaina harjoituspelissä Saksaa vastaan debytoinut Kenan Yildiz saattaa saada myös tiistaina mahdollisuuden. Turkkilaiset pieksivät Saksan ensimmäistä kertaa yli 70 vuoteen.

Tähän matsiin lähdetään runsasmaalisuus edellä: Walesin on pakko ainakin jossain vaiheessa avata peliään, jos se meinaa ottaa täydet pisteet. Turkki on tällä hetkellä tulikuuma joukkue, joka osaa hyödyntää vastustajan virheet. Niinpä vähintään kolmea maalia ollaan metsästämässä tällä kertaa.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!