MM-karsinnat 2022 su 05.06. klo 19:00

Wales - Ukraina

Ukrainan unelma kisoista elää!

Ukrainan kammottavan hyökkäyssodan katveessa käydään toisenlaisiakin taisteluita: Ukrainan jalkapallomaajoukkue taistelee suurella sydämellä jatkokarsinnoissa MM-paikasta. Kisapaikka ei missään nimessä nollaa sodan kauheuksia, mutta upea tarina se muuten olisi. Jo keskiviikkoinen ottelu Skotlantia vastaan oli tunteellinen kamppailu, eikä yhtään vähempää ole odotettavissa Walesia vastaan sunnuntaina. Tämän pelin voittaja menee Qatarin MM-kisoihin.

Wales selvitti tiensä tähän otteluun jo maaliskuussa, jolloin Ukraina pyysi oman ottelunsa siirtämistä kesäkuulle. Viikolla Wales pelasi Kansojen liigaa, ja lepuutti suurimpia tähtiään tappio-ottelussa Puolaa vastaan: Gareth Bale, Aaron Ramsey ja Ben Davies palaavat tähän otteluun avaukseen. Walesilaisten kysymysmerkki tähän otteluun on alakerta, sillä joukkueelle on tehty maaleja viidessä viimeisessä maaottelussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ukrainalaisissa seurajoukkueissa pelaavat maajoukkuemiehet eivät olleet pelanneet kilpailullisia otteluita moneen kuukauteen, mutta se ei näkynyt kentällä: joukkue oli taisteleva ja terävä. Henki joukkueessa on varmasti ennennäkemättömän korkealla, mutta kahden suuren ottelun pelaaminen muutaman päivän välein ei ole itse pelin kannalta ihannetilanne. Vastustaja on pystynyt fokusoitumaan tähän peliin viikkokausia.

 

Kokoonpanotilanne näyttää molemmilla joukkueilla hyvältä. Ottelu on toki tärkeä, mutta ei tämä nyt välttämättä mitään jarruttelua tule olemaan. Walesilla on kotietu, mutta muu maailma kannattaa Ukrainaa. Ukrainalaiset pelaavat tunteella ja kansallisylpeydellä. Molemmilla joukkueilla on tulivoimaa, eikä overi saa maksaa aivan näin paljoa. Vähintään kolmea maalia siis odotellaan tähän matsiin.

10 euroa pelirahaa