NBA su 21.04. klo 22:30

Los Angeles Clippers - Golden State Warriors

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Warriors jälleen kuskin paikalla!

Ottelusarjan toisen ottelun suuresta johtoasemasta hävinnyt Golden State Warriors hyppäsi takaisin kuskin paikalle kolmannessa ottelussa. Warriors nuiji Clippersin vieraissa peräti lukemin 105 – 132.

Mikäli hallitseva tuplamestari lähtee otteluihin oikealla asenteella, on jälki juuri tämän näköistä. Warriors on johtanut jokaisessa ottelussa vähintään 19 pisteellä ja olisikin sarjassa tällä hetkellä kolmen ottelun johdossa mikäli toinen ottelu Oraclella oltaisiin pelattu kunnolla loppuun.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi – nappaa nyt 100% talletusbonus

Hieman heikosti pudotuspelit aloittanut Kevin Durant oli viime ottelussa jälleen omalla tasollaan.
Stephen Curry nappasi ottelun puoliväliin mennessä neljä virhettä mikä rajoitti tähtipelintekijän minuuttimäärää suuresti. Durant heitti ottelussa lopulta 38 pistettä ollen myös erittäin tehokas pelitianneheitoissaan (14/23).

Jos Curry ja Durant jatkavat molemmat kovaa virettään, tarvitsee Clippers uskomattoman kovia suorituksia roolipelaajiltaan. Puhumattakaan siitä, että Warriorsin takamies Klay Thompson ei ole oikein kunnolla vielä päässyt hänelle tuttuun vireeseensä.

Toinen ottelu toimi loistavana herätyksenä Warriorsille, joka ehkä hieman aliarvioi Clippersin joukkuetta. Kolmatta ottelua joukkue hallitsikin koko 48 minuutin ajan ja oli jatkuvasti pelin ytimessä. Uskomme saman vireystilan olevan mukana myös neljännessä koitoksessa, jotta sarja voidaan paketoida viidessä ottelussa eikä täten tarvitse lähteä enää takaisin Los Angelesiin.

Lapulle otettaan siis Warriorsin voittoa tasoituksella. Tasoituslinja on asetettu täsmälleen samaan kuin kolmannessa ottelussa, eli vedon voittamiseksi Warriorsin täytyy voittaa ottelu vähintään yhdeksällä pisteellä. Kahdeksan pisteen voitolla panos palautuu pelaajalle.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!