ATP pe 03.08. klo 22:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Washington ATP: Alexander Zverev-Kei Nishikori | Taitava saksalainen vahvoilla

Washington ATPn neljännesvälierien ykkösottelu on ehdottomasti saksalaisen Alexander Zverevin (ATP 3) ja japanilaisen Kei Nishikorin (ATP 20) kohtaaminen.
Zverev on ehdottomasti lupaavin nuori pelaaja ja takuuvarma ATP listaykkönen lähivuosina. Loistavan massakenttäkauden jälkeen Zverev pelasi heikohkon nurmikenttäkauden, joskin nurmikenttä on Zverevin heikoin pelialusta. Nyt Zverev on päässyt takaisin lempialustalleen eli kovalle ja se näkyy tuloksissa. Zverev voitti turnauksen kaksi ensimmäistä otteluaan selkeästi suoraan kahdessa erässä Malek Jaziria ja veljeään, Mischa Zvereviä vastaan. ”Sashan” palautuspeli on ollut totuttuun tapaan fantastista ja syöttökin kulkee mukavasti.
Nishikori voitti turnauksen avausottelussa enemmän kuin odotetusti jenkki Donald Youngin, joka on parhaimmillaankin vain challenger tason pelaaja. Toisella kierroksella vastus oli huomattavasti kovempi kun Nishikori otti mittaa Kanadan ykkösnimestä, Denis Shapovalovista . Nishikori voitti myös ”Shapon” puhtaasti 2-0 tämän syötön oltua pahemman kerran hukassa. Nishikori on parhaimmillaan maailman top 10 tasoinen pelaaja, mutta miehen suoritusvarmuus on koko kauden ollut hukassa. Yksittäisiä hyviä otteluita tulee ja hyvänä päivänä hänellä on potentiaalia yllättää kenet vain. Pahimmillaan Nishikorin syöttö on aivan luokatonta, tuplavirheiden sävyttämiä otteluita on kauden aikana nähty tavallista enemmän eikä Nishikoria muutenkaan tunneta keskivertoa pelaajaa parempana syottäjänä. Nishikorin vahvuudet ovat palautuspelissä kuten vastustajallaankin. Hyvänä pelipäivänä japanilaisen cross court lyönnit ovat murhaavia vastustajien kannalta ja mies pystyy pelastamaan hyvällä liikkumisella vaikeitakin palloja.
Aivan huippukunnossa oleva Zverev lähtee ennakkosuosikkina otteluun eikä suotta, saksalainen on erinomaisessa vireessä ja pelaa lempialustallaan. Nishikorin syöttövoiman ollessa merkittävästi Zvereviä heikompi, on odotettavissa paljon syötönmurtoja saksalaiselta. Peli- ja erätasoituksesta saatavat maukkaat kertoimet saksalaiselle otetaan korkealla panostuksella lapulle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ