ke 01.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Washington ATP: Andy Murray-Kyle Edmund | Huonovireinen Murray saa kylmää kyytiä?

Washington ATPn toisella kierroksella yksi ottelupareista on ehdottomasti tarkastelun arvoinen kun brittiläinen Andy Murray saa vastaansa maanmiehensä Kyle Edmundin.
Murray pelasi avauskierroksella pitkän ja vaikean ottelun jenkki Mackenzie McDonaldia vastaan, ja vaikka Murray lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina, ei sitä pelitapahtumista olisi voinut päätellä. Murray löi ottelussa kymmeniä pakottamattomia virheitä ja vaikutti liikkuessaan todella tuskaiselta ja venytteli tauoilla jalkojaan jotka ilmeisesti kramppasivat pitkittyneessä ottelussa. Menneiden vuosien huippunimi ei selvästikään ole lähelläkään täyttä pelikuntoa. Murrayn onnistui voittaa ottelu lopulta kolmannessa erässä pitkälti McDonaldin heikkojen palautusten ansiosta.
Murrayn toisen kierroksen vastus on eittämättä monin verroin tasokkaampi mitä McDonald oli, kun vastaan asettuu myöskin iso-britannialainen ATP listasijaa 18 hallussaan pitävä Edmund. Edmund pelasi viimeksi Wimbledonissa, missä miehen tie tyssäsi loistavan esityksen jälkeen ottelussa turnausvoittoon asti mennyttä Novak Djokovicia vastaan. Edmund on erinomainen syöttäjä mikä on etu nopealla alustalla.
Kertoimet otteluun on aseteltu erittäin tasaisiksi, mutta Edmundin pitäisi vihjaajan mielestä olla suuri ennakkosuosikki otteluun. Murraylla ei ole vaadittavaa pelivirettä yllä, toisin kuin hyvin valmistautuneella ja levännellä Edmundilla. Lapulle otetaan Edmundin voittoa kahdella eri linjalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ