ATP ti 31.07. klo 03:03

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Washington ATP: Stan Wawrinka-Donald Young | Kuukauden helpoin osuma tarjolla?

Washington ATPn avauskierroksella on paljon pelattavaa vedonlyöjille, mutta ottelu sveitsiläisen Stan Wawrinkan ja yhdysvaltalaisen Donald Youngin välillä tarjoaa ehdottomasti kaksi parasta kohdetta.
Loukkaantumisista kärsinyt Wawrinka on pikkuhiljaa löytänyt pelivirettään ja aivan maailmanluokan pelaajana tunnettu sveitsiläinen voi hyvinkin voittaa koko turnauksen mikäli fysiikka kestää. Avauskierroksella tuoretta rasitushistoriaa ei ole, joten loukkaantumisen riski voidaan arvioida olemattomaksi. Wawrinkan toinen lempialusta on ehdottomasti kovakenttä missä myös Washingtonin turnaus pelataan. Wawrinkan vahvuuksiin kuuluu erinomainen syöttö ja todella terävät palautuksen rystypuolelta.
Young on lähtökohtaisesti aivan eri tason turnauksessa missä on tottunut pelaamaan, mies on ehdottomasti challenger tason pelaaja ja ATP turnauksissa vierailut ovat tälläkin kaudella olleet lyhyitä, yhden tai kahden kierroksen mittaisia. Myöskään challenger tasolla menestystä ei ole tällä kaudella tullut, jenkin pelaaminen on ollut todella ailahtelevaa ja ainoastaan kohtuullinen syöttöpeli on pitänyt miestä otteluissa edes jossain määrin mukana.
Wawrinka lähtee, kuten odottaa saattaa, ennakkosuosikkina otteluun, mutta Wawrinkalle annettavat kertoimet tasoituksilla ovat reilusti yläkantissa. Kaksi eri tasoituslinjaa on reippailla ylikertoimilla otettava lapulle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ