NHL su 10.04. klo 20:30

Washington Capitals - Boston Bruins

Washingtonille on luvassa kolmas kova matsi neljään päivään! Vieläkö paukut riittää?

Sunnuntaina on jälleen NHL-kiekkoa tarjolla parhaaseen katseluaikaan ja ilta päästään avaamaan Washington Capitalsin ja Boston Bruinsin välisellä kohtaamisella. Boston on kaksikosta vahvempi ja myös lepoetu kääntyy hieman vieraiden suuntaa. Hyökkäyksestä David Pastrnakin ja puolustuksesta Hampus Lindholmin poissaoloista on laskettava miinusta vieraille, mutta siitäkin huolimatta vierasvoitto kelpaa pelikupongille.

Bostonille ottelu on kolmas neljään päivään – ensin Tampa Bay kaatui kotona ja viimeisimmän matsin Washington pelasi lauantaina illalla Pittsburgh Penguinsin vieraana. Ottelun avauserässä laitettiin maalijuhlat pystyyn ja osumia nähtiin peräti viisi. Toisessa erässä Washington tasoitti ottelun ja kolmannen erän jälkimmäisellä kympillä Washington heilutti verkkoja vielä kolmesti, kaksi viimeisintä tyhjään maaliin. Vaikka Washingtonin vire on yleisesti ottaen hyvä, on se menettänyt kotona aivan liikaa pisteitä. Viimeisistä kuudesta kotiottelusta neljä on päättynyt tappioihin ja jos mennään vielä kauemmas, on Washington edellisistä 15 matsista kotona voittanut ainoastaan viisi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Bostonille voittoja satelee ja 10 edellisestä matsista pisteitä on kertynyt komeat 16 maalierolla 41-26. Detroitia vastaan Boston hieman yllättäen konttasi häviten lukemin 3-5, mutta paluu voittojen tielle tapahtui heti kaatamalla Tampa Bayn toistamiseen lyhyen ajan sisään. Pastrnakin poissaolosta huolimatta tulivoimaa vierailta löytyy aivan riittävästi ja etenkin ykkösketjun laidalla Jake DeBrusk on päässyt kovaan vauhtiin. Tähän kamppailuun Bostonin etu löytyy kuitenkin puolustuspäästä. Vaikka myös Washington pystyy tarvittaessa pelaamaan vahvasti alaspäin, on Boston päästettyjen maaliodottamien osalta ollut aivan sarjan eliittiä ja myös päästettyjä maaleja ottelua kohden on sarjan neljänneksi vähiten.

Boston on tällä hetkellä tasaisen varma suorittaja, joka voi hyvinkin mennä pitkälle tällä kaudella. Siltä löytyy pari erittäin laadukasta kenttää tuloksen tekoon ja maalipaikoille pääseminen Bostonia vastaan on erittäin vaikeaa. Illan pelivalinnaksi maistuu Bostonin voitto varsinaisella peliajalla, johon panokseksi sopii iskeä pari yksikköä.

10 euroa pelirahaa