NHL ke 04.01. klo 02:00

Washington Capitals - Buffalo Sabres

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Taas mennään! Tulikuuma Washington isännöi maalijuhlista nauttivaa Buffaloa – maalivahteja ei käy kateeksi!

Ensi yönä kovassa vireessä olevat Washington Capitals ja Buffalo Sabres ottavat yhteen. Buffalon peräti kuuden ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseen vierastappiossa Ottawaa vastaan ja nyt maalihanat on jälleen saatava auki, sillä vastus ei helpota. Washington on vaikeahkon alun jälkeen päässyt huippukuntoon ja tällä hetkellä voittoja satelee illasta toiseen.

Washingtonille joulukuu oli erittäin vahva. Se pelasi yhteensä 15 ottelua, joista pisteitä kertyi komeat 24 maalierolla 60-33. Viimeisimpänä jyrän alle jäi Montreal Canadiensin tylyllä esityksellä lukemin 9-2. Tällä hetkellä peli rullaa molemmissa päädyissä, mutta tässä taistossa rautainen oma pääty tarjoaa edun Washingtonille. Washingtonin kohdalla on myös syytä muistaa, että muutaman pitkäaikaistoipilaan lisäksi viime aikoina sivussa on ollut muun muassa myös puolustaja John Carlson ja hyökkääjä T.J. Oshie. Oshie kuitenkin mitä ilmeisemmin alkaa olla taas lähellä pelikuntoa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Washington Capitals

@Capitals
Lots to love from an 11-2-2 month of December

#ALLCAPS | @Wawa

Buffalon meno hyökkäyspäässä ei näytä hidastuvan. Vuosi ehti jo vaihtua ja niin vain Buffalo on edelleen sarjan eniten maaleja ottelua kohden tehnyt joukkue. Siitäkin huolimatta paluu pudotuspeleihin ei ole kovinkaan todennäköinen lopputulema, sillä 35 ottelusta on kertynyt vain 38 pistettä. Puolustuspelaaminen ei ole vielä riittävällä tasolla. Taannoin kuitenkin nähtiin esimerkki siitä, mihin vieraat parhaimmillaan pystyy. Tappio oli jo tuloillaan tulikuumaa Boston Bruinsia vastaan, mutta vajaa pari minuuttia ennen loppua Dylan Cozens iski lukemat tasoihin ja lopulta Buffalo vei voiton jatkoajalla lukemin 4-3.

Mitä itse pelivalintaan tulee, löytyy Uhmapelaajien arvioilla paras idea maalimäärien puolelta. Buffalon vahvuudet on hyökkäyspäässä puolustus- ja maalivahtipelin ollessa hakoteillä, joten maalijuhlat on arkipäivää. Washington ei suuremmin viimeaikaisilla esityksillä tulivoimassa kalpene, joten yli 6,0 maalille tarjottu 1,79 kerroin on poimittava testiin. Veto siis tarkoittaa, että varsinaisella peliajalla tasan kuusi maalia palauttaa panoksen ja suuremmat lukemat tuo kolikoita kassaan.

Shayna

@hayyyshayyy
✨Just Tage Thompson things✨