NHL ti 09.11. klo 02:00

Washington Capitals - Buffalo Sabres

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Buffalo Sabres alittaa jatkuvasti uusia rimoja, mutta kääntyykö Alexander Ovetškinin ja kumppanien kurssi?

Washington Capitals isännöi odotettuakin surkeammin kautensa aloittanutta Buffalo Sabresia tiistain vastaisena yönä NHL:ssä. Isännillä on allaan hieman yllättäen kolme tappiollista kamppailua, mutta kaikki niistä ovat jääneet harmillisen pienestä kiinni Capitals-näkökulmasta. Puhvelimiehistölle saattaa olla tarjolla todella kylmää kyytiä jälleen kerran ja tappio olisi sille jo viides perättäinen.

Buffalo Sabres on hävinnyt Los Angeles Kingsille, San Jose Sharksille, Seattle Krakenille sekä Detroit Red Wingsille peräkkäin. Hieman yllättäen myös Washington Capitals on vajonnut tappioputkeen, mutta toisin kuin vierailla, sillä on vielä toivoa jäljellä reilusti. Joukkueella on hieman heikompi jakso, jonka aikana se on saalistanut vain neljä pistettä viiden kamppailun otannalla. Jokainen tappiokamppailu on kuitenkin ratkennut vain maalilla ja kahdesti vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Keskinäisessä vertailussa joukkueet erottuvat selvästi. Etenkin tasakentällisin Capitals on ollut todella selkeästi vieraita vahvempi. Voisi jopa sanoa, että Buffalon ainoa iskupaikka on erikoistilanteissa, sillä ne ovat toimineet edes kohtuullisesti yleiseen konttaamiseen verrattuna. Joukkueen maalilla on torjunut hiljattain lähinnä AHL-kokemuksella varustettu Dustin Tokarski, joka ei ole alkuunkaan vakuuttanut. Tosin mies joutuu torjumaan ensimmäistä ehjähköä NHL-kauttaan surkean puolustuksen takana.

Betsaa 10€ NHL:n moneyline-markkinassa ja ota 100 € ilmaisvetoja!

Washingtonin on pelinopeudellaan, materiaalillaan sekä vieläpä kotiaskissaan mahdollista saavuttaa selvänumeroinen voitto Sabresia vastaan. Vieraiden kokoonpanosta puuttuvat maalivahti Craig Anderson, suomalaispuolustaja Henri Jokiharju sekä potentiaalisiin tehopelaajiin lukeutuva, mutta sivuraiteille ajautunut Casey Mittelstadt. Lisäksi sivussa saattaa olla myös ylivoiman täsmäase Victor Olofsson. Isänniltä vahvuudesta puuttuvat ainoastaan T. J. Oshie sekä Anthon Mantha.

Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto täydellä panostuksella. Nyky-Buffalolla ei ole edellytyksiä voittoon Capitalsin dominoidessa pelin virtausta kotijäällään. Rohkeammat pelaavat isäntien voittoa tasoituksella – Uhmapelaajat minimoi riskin, mutta läväyttää maksimipanostuksella ja pää märkänä betsit isännille.