NHL su 20.11. klo 02:00

Washington Capitals - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko seinä tulee vastaan? Colorado takoo kovaa tulosta, mutta tilastot taustalla ei lupaa hyvää!

Tulevana yönä on lähtökohdiltaan erittäin mielenkiintoinen matsi luvassa, kun heikossa vireessä oleva Washington Capitals saa vieraaksi hallitsevan mestarin Colorado Avalanchen. Jos puhtaasti toteutuneita maaleja ja pisteitä katsotaan, ei Coloradon ennakkosuosikin asemasta pitäisi olla mitään epäselvyyttä. Taustalta kuitenkin löytyy asioita, jotka saa Uhmapelaajien katseet kääntymään kohti kotivoittoa.

Washington on muutamaa yksittäistä voittoa lukuun ottamatta kyntänyt melkolailla viime aikoina. Nyt alla on kolme peräkkäistä tappiota ja Itäisestä konferenssista joukkue löytyy vasta sijalta 13. Loukkaantumishuolet on ollut iso syy heikon suorittamisen taustalla. Sivussa on ollut muun muassa Connor Brown, Dmitri Orlov, T.J. Oshie ja pitkäaikaispotilaat Tom Wilson ja Nicklas Bäckström. Nyt tilanne ei kuitenkaan ole sairastuvan osalta niin yksipuolinen mitä monina iltoina, sillä Coloradolta on ollut sivussa nimiä kuten Valeri Nichushkin, Gabriel Landeskog, Kurtis MacDermid, Samuel Girard ja Bowen Byram.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Coloradon kohdalla jos mitataan pelillisiä suorituksia maaliodottamien osalta, ei hallitsevan mestarin kausi ole mitään ruusuilla tanssimista ollut. Esimerkiksi 5vs5 pelatessa Colorado on jäänyt maaliodottamissa jopa hieman keskitason alapuolelle. Toisaalta joukkueen kärkiyksilöt on sitä tasoa, että yksittäisiä otteluita voi helpostikin kääntyä voitoiksi esimerkiksi Mikko Rantasen, Cale Makarin tai Nathan MacKinnonin johdolla. Näin kävi myös viime ottelussa, mutta kakkosvahti Pavel Francouzin ansiosta, joka torjui maalilla peräti 46 kertaa. Carolina kaatui jatkoajalla lukemin 3-2, mutta ottelun kuvaan peilaten yksikin piste oli jo odotettua parempi saldo.

Micah Blake McCurdy

@IneffectiveMath
Colorado a little fortunate to get a point, let alone two.

Tässä kohtaa isketään altavastaajan kimppuun ja siispä Washingtonin lopullinen voitto poimitaan kupongille. Coloradon pelaaminen ei ole ollut varsinkaan tasakentällisin aivan niin ruusuista mitä tulokset antaa ymmärtää. Lisäksi kovia poissaoloja löytyy molemmista leireistä, eikä tällä kertaa vain Washingtonilta. Toki vierailla on etuna sarjan tehokkain ylivoima, mutta kotiyleisön edessä 2,20 kertoimella Uhmapelaajat on valmis ottamaan kantaa kotivoiton puolesta. Panoksen kanssa kuitenkin pidetään maltti mukana.