NHL ke 09.02. klo 02:00

Washington Capitals - Columbus Blue Jackets

Yllättääkö Columbus, vai pettääkö alakerta jälleen?

Ensi yönä on Washington Capitalsin ja Columbus Blue Jacketsin aika palata takaisin kaukaloon lyhyeltä tauolta. Tasoero on selvä, mutta onnistuuko vieraat yllättämään? Helppoa se ei tule olemaan, mutta päälle kolmen kertoimet lopulliselle voitolle herättää hieman kiinnostusta. Kokoonpanoissa löytyy kysymysmerkkejä, jotka voi lopulta kääntyä Columbuksen eduksi.

Washington ollut tällä kaudella joukkueista vahvempi, jopa selvällä erolla. Tasakentällisin suurin ero tulee alakerrassa, jossa Washington on ollut sarjan vahvimpia, kun puolestaan Columbus sijoittuu puolustuksen osalta niin maaliodottamien, kun myös päästettyjen maalien osalta sarjan häntäpäähän. Tehot sen sijaan isännillä jakautuu varsin kapealle osastolle, mutta kolmikko Alexander Ovechkin, Evgeny Kuznetsov ja Tom Wilson on saanut tuhoisaa jälkeä aikaiseksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Mitä vireeseen tulee, on joukkueet ollut melko samoilla raiteilla. Edellisten 15 ottelun aikana Washington on kerännyt vain 14 pistettä ja Columbus 12. Kyseisellä otannalla Columbus on tehnyt jopa joukkueista enemmän maaleja, mutta samalla alakerta on ollut heikommassa kunnossa selvällä erolla.

Poissaolojen osalta on hieman arvoituksia. Isännillä Ovechkinin pelikunto selviää ennen ottelua ja hyökkäyksestä T.J. Oshie on ollut tovin sivussa. Lisäksi maalivahdeista Vitek Vanecekin ja Ilya Samsonovin kohdalla on epäselvyyksiä, joten AHL:n puolella aikaa viettäneelle Pheonix Copleylle on mahdollisesti startti luvassa. Vierailta mahdollisista poissaolijoista mainittakoon ainakin puolustaja Jake Bean ja hyökkääjät Alexander Texier ja Eric Robinson.

Rostereissa on siis kymysmerkkejä molempiin suuntiin, mutta pahimmassakin skenaariossa isännät olisi edelleen selvä suosikki. Joka tapauksessa Washington ei niin vakuuttavaa kiekkoa ole viime aikoina pelannut, etteikö pieni kokeilu vieraille päälle kolmosen kertoimella sopisi kokeiluun. Alakerrassa on valtavasti parannettavaa, joten toivottavasti viikon breikin aikana on keskitytty puolustuspelin ongelmiin.

10 euroa pelirahaa