NHL la 10.11. klo 02:05

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Washington Capitals – Columbus Blue Jackets | Capitals jatkaa hyvää kotivirettään

Washingtonissa, tulevana yönä toisistaan mittaa ottavat Capitals ja Blue Jackets. Uhmapelaajat totuttuun tapaan tarjoavat otteluun vihjeitä hyvillä perusteluilla.
Viimevuoden playoff sarja muistissa
Viimevuoden Stanley Cup -voittaja Capitals kaatoi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ”Sinitakit” mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen voitoin 4-2. Sarjan alussa ”Caps” oli lievästi sanottuna lirissä, kun Sinitakit hakivat kaksi jatkoaikavoittoa Washingtonista. Mitä pidemmälle sarja eteni, sitä selvemmin Caps sitä vei. Joukkueet kohtaavat ensikerran kyseisen sarjan jälkeen ja tulevana yönä John Tortorellan Blue Jacketsilla on varmasti halu näpäyttää. ”Torts” on varmasti hakenut voimaa viime kevään neljästä perättäisestä tappiosta. Kumpikaan joukkue ei ole merkittävästi pelaajiston osalta muuttunut uuteen kauteen tultaessa.
Lähtökohdat otteluun
Caps on pelannut kotona paljon paremmin kuin vieraissa. Kotona on takana kahdeksan ottelua, joista on kertynyt kaksitoista pistettä maalieron ollessa 32:22. Itäisen konferenssin sarjataulukosta Caps löytyy sijalta seitsemän yhteensä neljäntoista pelatun ottelun jälkeen – maaliero kaikki ottelut mukaanlukien on 52:50.
Heti Capsin takaa, sijalta kahdeksan löytyy yhden ottelun enemmän pelanneena Blue Jackets. Sinitakit ovat suoriutuneet pisteiden valossa yhtä hyvin vieraissa kun kotona. Viidentoista pelatun ottelun jälkeen Sinitakkien maaliero on 50:52, vieraissa kyseinen tilasto seitsemän ottelun jälkeen on 24:26.
Jarmo Kekäläisen Blue Jackets leirissä on hieman kuohunut, kun joukkueen tähtiin kuuluvat hyökkääjä Artemi Panarin ja maalivahti Sergei Bobrovsky eivät ole laittaneet nimeään uuteen sopimukseen. Molempien leiristä on ilmoitettu, että sopimusasioihin palataan myöhemmin kauden jälkeen. Etenkin Bobrovskyn on uumoiltu haluavan vaihtaa maisemaa ja täten suomalainen maalivahti Joonas Korpisalo on saanut pelata myös paljon.
Bobrovskylla koppikaan ei ole tarttunut totuttuun tapaan. Maaleja omiin on mennyt hieman päälle kolmen maalin keskiarvolla, torjuntaprosentin näyttäessä lukemia 90.2. Korpisalon kohdalla omiin on mennyt 3.8 maalia ottelua kohden ja kiekot ovat tarttuneet 88.4% varmuudella. Vielä ei ole ilmoitettu kumpi ottelun aloittaa.
Capitalsin selkeä ykkösmaalivahti on Brayden Holtby. Holtbyn ollessa maalissa omiin on mennyt 3.37 maalia ottelua kohden ja torjuntaprosentti näyttää lukemia 89.9. Joukkueen kakkosmaalivahti on Pheonix Copley joka on pelannut neljä ottelua, torjuen kiekot 88.8 prosenttisesti. Päästettyjen maalien keskiarvo miehellä on 3.14. Myöskään Caps leiristä ei ole ilmoitettu aloittavaa maalivahtia illan otteluun.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Ylivoimapelaaminen Capitalsin vahvuus – Blue Jackets ei voi sortua jäähyilyyn
Capitalsin ylivoima on toistaiseksi ollut NHL:n parasta. Tämä ei ole mikään ihme. Varsinkin joukkueen ykkösylivoima on ollut tuhoisa. Evgeny Kuznetsov ja Nicklas Backstrom rakentavat peliä viivasta löytyvän John Carlsonin kanssa. Maalineduspelaamisen hoitaa pääasiassa T.J Oshie ja tutulta paikalta, vasemman puolen ”pointilta” löytyy aina vaarallinen Alexander Ovechkin. Ylivoimansa Capitals on hyödyntänyt 34% teholla. Alivoima on ollut Capitalsilla heikkoa. Joukkueen alivoima on hoitanut hommansa 74.5% tehokkuudella ja se löytyy vasta sijalta 25. Tässä on isosti parannettavaa.
Blue Jackets on hyödyntänyt miesylivoimansa huonoiten koko NHL:ssä – kiekko on löytänyt verkon perukoille vain 11.9% tehokkuudella. Tässä joukkueen on pakko petrata, ja kaikki eväät siihen löytyy. Panarin on todella hyvä käsistään, osaa laukoa ja syöttötaitoakin löytyy. Viivasta löytyy kaksi mitat täyttävää puolustajaa, kun sekä paluun kokoonpanoon tehnyt Seth Jones sekä Zach Werenski ovat molemmat hyviä viivapelaajia. Ykkösylivoiman kaksi muuta palasta ovat Pierre-Luc Dupois ja Cam Atkinson. Miesvajaalla pelaaminenkaan ei ole onnistunut kovin hyvin. Alivoimaprosentti on 75.5. Capitalsia vastaan Blue Jacketsilla ei ole varaa sortua jäähyilyyn, ja taas toisaalta – oman ylivoiman on pakko parantaa.
Luotamme Capitalsin hyvään kotivireeseen
Peli-ideamme nojaa Capitalsin hyvään kotivireeseen ja erinomaiseen ylivoimapelaamiseen. Kotivoitto sellaisenaan kelpaa lapulle oikein hyvän.
Luotamme myös siihen, että ottelussa tulee molempien joukkueiden trendin mukaisesti paljon maaleja. Viime pelissä Washingtonissa, Capitals kohtasi Penguinsin ja vaikka ottelu päättyi 2-1, siinäkin pelissä oli paikkoja kentän molemmissa päissä runsaasti. Hyvä maalivahtipeli ja onnikin pitivät lukemat alhaisina. Poimitaan lapulle siis myös vähän maltillisemmalla panoksella kotivoitto ison maaliodotusarvon kera.
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ